br2023 Acilde kan verilir mi gebelik için yada kadın doğumda mı vermem gerek tahminen kaç dkkda çıkar
umrumdadegil br2023 sağlık ocağına verebilirsin istersen kadın doğuma gitmene gerek yok ertesi gün çıkar
Minigiim-vebenn52 Acili kadın doğumu yok ki onun gidip danışmaya söyleyin beta hcg baktırmak istiyorum diye laboratuvara yönlendiriyo ordan kan veriyorsunuz Beklerim derseniz eğer sağlık ocağına verin yarın iki güne sonucu cıkıyo hem ücretsiz
Moonlight7 Ben ilk acilde vermiştim kanı 2 3 saate falan çıkar demişlerdi ama sisteme geç düştü biraz yoğunluktan dolayı
Mervepera br2023 samsundaki kadın dogum acili bakmıyor mesela polikinliğe gitmen gerekiyor özel hastanenin aciline gittim hep ben
Glsm3434 br2023 veriliyor ama doktora belim karnım kasiklarim çok ağrıyor falan de en sonra reglim gecikti de o zaman betada istiyor ben öyle yapmıştım acilde
momofmychildren br2023 ben acile gidip test yaptım silik çıktı rahatsızim ilaç kullanmak istemiyorum rica etsem beta bakabilir misiniz demiştim her gittiğimde de iyi doktora denk gelip baktırdim
mrp2023 br2023 Ben paramediğim devlette iyi doktora denk gelirsen acilde verebilirsin beta hcg için kan onu. Dışında poliklinikten randevü al derler
br2023 mrp2023 ben en iyisi cuma günü tekrar test alaym testi yapaym sonra kadın doğumdan randevu alrm direk oraya giderm çocuk için randevu almstm iptal oldu babamn evine gitmstm diye 15 gün geçmesi gerk geçsin randevu alıp direk kadın doğumdan hallederm ne acille fln ugrasim