Gzdesri Kızlar bir şey soracağım 🙈 bir arkadasim yeni doğum yaptı şehir dışında bende bebeğine bir iki parça kıyafet aldım yanına çikolata koydum kendisi yesin sütü olur diye başka ne koyabilirim kendisi için fikirlerinize ihtiyacım var 🙏
Minigiim-vebenn52 Gzdesri arkadaşına ds bi hediye alabilirsin bence kapalıysa tülbent al açıksa ds ne bilim bitene üst falan alabilirsin
Cerenbelis1 Gzdesri düz renk siyah bi pijama takımı var trendyolda fiyatı uygun 185 tl şuan siyah inci markası ondan alabilirsin ben kendimde kullanıyorum
Deryaisik Gzdesri aktardan rezene cayi uzerine minik notlar, rezene rahatla diye mesela. Bi cift corap yada patiklerden = ayaklarini sicak tutalim diye falan gibi.
Gzdesri Deletedmom_85 iyide kargo yapacağım iki parça kıyafet ve çikolata ile çok boş bir kargo olacak benim için
Gzdesri Minigiim-vebenn52 kapalı evet tülbent düşüneyim olabilir başka güzel fikir çıkar mı bekleyecegim
Rabiul Gzdesri bebek için başucu kuranları var küçük bulabilirseniz çok manidar olur herkes düşünemeye bilir o telaşla
Minigiim-vebenn52 Gzdesri o zmn güzel bi tülbent koy bebek kıyafetleri yok çikolata koy kupa bardakla rezene koyabilirsin rezene de anneye süt yapıyor bitene de küçük not yazarsın resminiz varsa çıktı çıkarıp resminizi de koyup not yazabilirsin uzakta olsam da hep yanındayım gibisinden
Papatya123_ Gzdesri Yakın arkadaşsa pijama takımı da yada eşofman takımı birşeyde çok kullanışlı olur . ( kapalı olsada bence herkes kullanıyor sonuçta 🙂)
Gzdesri Zeytop parasal bir şeyden ziyade ona bir şey ayarlamak istiyorum herkes bebeğe alıyor zaten ona kimse bir şey almamıştır
Gzdesri Minigiim-vebenn52 ah rezene çok mantıklı bende kahve düşünmüştüm birde çok teşekkürler aradığım cevap 🥰
Mmeelliikkee Gzdesri anne kupası alabilirsin , kahve yanına üzerinde anne saati vs yazanlar oluyor … birde tepsiler yada kutular oluyor içerisinde kurukayısı cezerye cevizli atıştırmalıklar falan olan öyle bişi de olabilir
Papatya123_ Eğer bebek için başka bir şey düşünürsen kehribar kolye veya bileklik çok güzel 3 4 yaşına kadar en az kullanılıyor 🙂