Nur_Alp _Rojbin_ şuan kafamı duvarlara vurmamak için zor duruyorum burda durayım da belki işime yarar bir şey bulurum. Size de çok geçmiş olsun
_Rojbin_ Hamilelikte zararlı değil mi parol bide ben Almanyadayım kapalı heryer doğal bişi önerilerde bulunsanız sevinirim
_Rojbin_ Nur_Alp saol cnm benim derdim limonmuş yiyince biraz kesti ağrımı yada ben mi kendimi avutuyorum ağrısı çok pis ya zonkluyor resmen 😂😂
IKRAM_01 Nur_Alp yazma ile sıkıca bağlayıp sessiz karanlık bir odaya geç canım azsa olsa faydası olur inşallah. 10 dk sonra hafifletip tekrar bağla inşallah faydası olur. Birde sade kahveye bir kaç damla limon damlatip iç canım
_Rojbin_ Aabbccc soğuk duş aldım resmen fayda olmadı yiyeceklerle avutuyorum kendimi yorumun için saol cnm
Nur_Alp _Rojbin_ afiyet olsun 😂😂 Keşke benim de geçse ben genelde bir şey yersem sonradan oluyor baş ağrısı
Nur_Alp IKRAM_01 sessiz karanlık odada durdum geçti gerçekten benim normalde migrenin vardı son 9-10 aydır pek fazla agrimiyordu başım ama şu son zamanlarda özellikle yemeklerden sonra deliriyorum başımın ağrısından ya 🙁 Teşekkür ederim tavsiyeniz için 🤍
IKRAM_01 Nur_Alp Çok sevindim canım. Bende de migren var atak geçirdiğim zaman resmen ölüp ölüp diriliyorum. Bana da iyi geliyor karanlık oda ve sessizlik. Rabbim şifa versin bizlere inşallah. Rica ederim ❤️
Nur_Alp Aabbccc Kayıyor yazma sürekli sinir krizi geçirmemek için takmıyorum 😂 Allah yardımcımız olsun inşallah şu hamilelik bitse de kurtulsak hayırlısıyla sonra rahat rahat ilaç da kullanırım bitki çayı da içerim 😂😂😘
Nur_Alp Aabbccc Rabbim en kısa sürede o güzel haberi göndersin sana inşallah merakla bekliyorum güzel haberi ver bana bol bol dua edeceğim 🤍