nazazra24 1prensesannesi__ kız Allah seni sabah sabah ne güldüm 😂 Hayatım 8 haftalıkta bebek fasulye tanesi kadardır mümkün değil doktora göründün mü ?
1prensesannesi__ nazazra24 bilmiyorum ki asko ya kizimda 12 14 haftayken falan boyle oldum diyebilirim simdi bu kadar erken baskı hissedince acaba da kaldim 🤣🤣
Srfclkkl 1prensesannesi__ hepsinin kaplayacağı alan en fazla siyah erik büyüklüğünde olsun onda bile etki etmez benimde iç karnım yok bende göbek oluşumu 15. haftalarda oluştu. Ona kalmış olsa ilk başta ödem tutmamam gerekirdi ben davul gibi olmuştum ödemden bundan bahsediyorum size şişlik yani erkenden göbek çıkmaz kapladığı alanı dokturunuza sorarsınız şişlik mi yoksa bebeğim mi diye o size söyler.
1prensesannesi__ Temmuzmucizesi26 ayy korkutmuyo degil zamanın ilerlemesi beni ama gecici bi durum sonunda bal gibi bi bebek kucagimda olcagini düşününce ondan gelen herseye raziyim diyorum yapcak bisey yok 🥰
Temmuzmucizesi26 1prensesannesi__ evet tek avuntum o benide normal doğum korkusu sardı eğer normal olursa tabiki şartlar uyarsa. Ama herkes nasıl doğuruyor bende yapabilirim diyorum😁
nazazra24 1prensesannesi__ 😂😂 ben 3.aya kadar çok rahat yattım canım ama şimdi kocaman asla yatamıyorum sen yine de bi doktora git istersen en azından ne olduğunu anlarsın ☺️🌸
bebisliozlem Yasemin222 benimde 22.haftaya kadar 🤭 24 haftalık olduk göbeğim çıktı biraz ama o da minicik 🤗
bebisliozlem 1prensesannesi__ o zamanlarda şişkinlikten,gazdan dolayı oluyor diye biliyorum 🤭 benim 22.haftaya kadar hiç yoktu göbeğim, 24.haftadayız yeni yeni çıkıyor ama o da yine çok belli değil, yani yine hamile olduğumu kimse anlamıyor😅
1prensesannesi__ bebisliozlem guzel bisey aslinda bi arkadasim doguma kadar bedeni bir beden bile yukselmedi karni hic yoktu 3. Hamileliginde karni cikmisti bitek o da sanki 5 aylik gibi gitti dogurdu 😁
1prensesannesi__ Temmuzmucizesi26 normal dogumun tek zorlugu cekilen sancılar dogururken cok kolay oluyo canim kendini kasip sıkmamak gerekiyo ben cok arastirma yapmistim ve hepsini de uyguladim doktorum 5. Cocugunu doguram kadinlardan bile daha kolay dogurdun demisti 😁