Elfckmn Kızlar merhaba hastanede giymek için tesettüre de uyacak pijama takımı aldınız mı aldiysaniz nereden aldınız önerilerinizi bekliyorum
zynb_ozkn Elfckmn trend yoldan cok rahat bir takım almistim hem sade hem hos duruyor fiyatina gore kumasi falan da cok iyi 8 gun oncw dogum yaptim kullaniyorum önüde emzirmek icin cok rahat ve üstü de uzun popoyu falan kapatıyor https://ty.gl/copqj4pde9
hatice_x Elfckmn ben lohusa takımı aldım zaten ceketli olduğu için tesettüre uygun birde bir beden büyük aldım ayrıyeten iç gösterme sıkıntı olursa diye üstüne de biraz daha kalın ve uzun ceket aldım 🌸
sedseda Elfckmn miss dünya lissa trendyoldan bakabilirsiniz bir tane penye bir tane fitilli aldım çok güzel kumaşı
Tazeanne68 Elfckmn bunu aldım hastane hem tansiyon takibi damar yolu sıcak olur diye bide hırka alacam hem sonrada kullanırım evde bide lohusa takımım var uzun kollu onu alcam yanıma ama bunu kullanırım diye tahmin ediyorum tesetturluyum ama doğum ypcagim yere erkek almıyorlar odaya o yüzden bunu aldım
Elfckmn Minigiim-vebenn52 bende öyle düşündüm ama direk uzun olarak varsa daha iyi olabilir diye bir araştırmak istedim
rukiyee23 Efnan3443 canım birde önünde dügme veya fermuar olmadığı için emzirirken zorlanmaz mısın bende bilmiyorum ama hep öyle tavsiye ettiler bana 🌸
Deletedmom_85 Bende normal pijama takımı aldım önden düğmeli üstüne beyaz düz bir sabahlık aldım ekstradan uydurdum yani pijama takımıyla
Safie2020 Deletedmom_85 nerden aldınız acaba bende güzel bir takım bulamadım herkes siyah inci diyor ama ona da kumasina kötü diyenler cok
Efnan3443 rukiyee23 Valla ilk gebelik o yüzden bilgim yoktu soracak kimsemde olmadığı için haklısın aslında bunun emzirmesi de var sağol
Minigiim-vebenn52 Evet ben trendyoldan siyah inciden aldım önü düğmeli pijama takımı koridorda yürken belime hırka alırım diye düşündüm zaten odaya misafir gelse de yatagın içinde altın kapalı başın tülbentle oluyo evde de rahat olur bu pijamalar
Elfckmn zynb_ozkn bu takımı dün gormsutum kararsiz kaldık alıp almamakta kumasi nasıl bende sipariş vereyim memnun kaldiysaniz
zynb_ozkn Elfckmn kumasi cok guzel yıkadim 3 defa guzel bir penyesi var onude rahat açılıyor emzirmek icin tam ideal bence