Sinemm68 Kızlar iyi akşamlar oğlum bugün bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu ,çok fazla ateş ve iştahsızlık problemi vardı bu şekilde olup faydasını gören varsa yazabilir mi?
MerveNural Sinemm68 geçtiğimiz mayıs ayinda 4 yaşındayken yaptırdık oglumu bu yil daha cok daha iyi evet bi sekilde başka yerden patlak veriyor ama hele krese gidiyorsa mahvediyor insani gerçekten şimdi çok şükür masallah daha iyi. Öksürük falan oluyor grip gibi ama onun dışında iyi yani geçen yil olsaydı 10 defa antibiyotik kullanmıştık
Didemce Sinemm68 Öncelikle geçmiş olsun sorunuza soruyla cevap vermiş gibi olucam kusura bakmayın ama 3′5 yaşında oğluma da geniz eti ameliyat dediler ameliyat süreciniz nasıldı acaba bide şikayetleriniz neydi
Gulru03 Sinemm68 ben çok memnunum. Kullandığımız antibiyotiklerin haddi hesabı yoktu en sonunda geniz eti bademcik ameliyati olduk. Üstünden 1 kış geçirdik çok şükür ilaçsız gecti
Sinemm68 Didemce sürekli ateş gece horlama ve iştahsızlık bugün ameliyat üzerinden 9 gün geçti benim oğlumda 3.5 yaşında en zoru ilk gündü şimdi epey toparladı yemeye tam olatwj başlamadı gâlâ ağrıları var ama ⅗ güne tam toparlar
Sinemm68 Didemce hiç korkmayın ameliyat çok kısa sürüyor en zoru ilk 3 saat o da zaten sıvı alımı olacak sürekli o yüzden sonra zaman su gibi geçiyor
Mor-kelebek @Sinemm68 iyi günler oğlunuzun durumu nasıl benim kızımda 3 buçuk yaşında ameliyat önerdi doktor yemesi duzeldi acaba ateş durumu nasıl oldu
Sinemm68 Mor-kelebek pcak ayında oldu 8 ay geçti iştahı düzeldi birax ateş hiş olmadı hafif nezle oldu bir kez o kadar
Mor-kelebek @Sinemm68 maşallah çok geçmiş olsun darısı bizim başımıza inşallah iki sefer yüksek ateşten havale geçirdi ateş bizim korkulu rüyanız oldu bademcikte şişince hemen ateş yapıyor hemen 😔