Merhaba kızlar ben de size doğum hikayemi anlatmak istiyorum aslında hiç öyle anlatmak gibi bir düşüncem yoktu aşırı yorucu geliyordu ama burada anlatılanları görünce dedim ben de anlatayım 3 ay sonra anca yazıyorum 😄
2 ekim gece eşimle tartışma oldu buraya da yazmıştım hatta doğumdan 1 ay sonra arkadaşının düğününe gidip 4 gün falan kalıcam demişti anneannesinin de işleri varmış onları halledicekmiş falan bende 2 gün dur gel 4 gün çok fazla dedim diye tartıştık sonra sabahına uzun bir mesaj atıp özür dilemişti ama o gece benim hafif hafif sancım başlamıştı eşime de söylemedim hem sinir ettiği için hemde yalancı sancıdır diye.. Neyse o gece öyle geçti hafif sancılı , 3 Ekim sabah oldu annem bizdeydi kahvaltı hazırlıyodum o ara da bir sancı girdi hemen oturdum geçti o gün normal yine işlerimi yaptım ama yürürken hafif acılı aniden duraksatan sancılar oldu akşama doğru da arttı eşim kalk gidelim dedi gittik acile nst ye bağladılar bişey yok dedi gönderdiler alttan da muane ettiler sadece yumuşamış dediler suyun gelirse yada nişan gelirse sancılar 5 dakika da bir girerse gel dediler.. Çıktık hastaneden eşim gel markete girelim hurma kuruyemiş vs bi şeyler aldık markette de sancılar girdi Eve geldik hurma yedim hemen yattım ama gece boyu uyuyamadım sancıdan uyusam da uyandırıyordu sancılarım ama 10 dakikada bir yada 15 dakika da bir oluyordu sürekli tuvalete gittim su geldi mi nişan varmı diye yoktu sancı geldikçe eşimin kolunu sıktım sinirlendim ona o uyuyordu tabi 😄
Sabah saat 5 gibi ben hazırlanmaya başladım bebeğin çantası hazırdı zaten eşimde hadi gidelim diyip duruyordu ama ben gitmedim bekledim 4 ekim sabah saat 6 da pembe renkli kan geldi hala gitmedim hastaneye suyun gelmesini bekliyorum 😄 sonra annem kızdı belki suyun doğum sırasında gelecek kalk çabuk gidelim dedi ama öyle artmıştıki asla yürümek istemiyordum yürürken sancı girdikçe yatağa attım kendimi nişanım sabah 6 da geldi 9 buçukta hastaneye gittik hemen açılmaya baktılar oo maşalllah 6 7 cm açılman var dedi ebe işte motive etti iyi dayanmışsın aferin falan hemen nst ye bagladılar başta birşey yoktu sonra öyle sancılar girdiki bağırmaya başladım sonra nst bitti kalk yürü dediler demirden tutup eğilip kalk dediler asla yapamadım sancı girdikçe bağırdım tuvalete gidicem dedim çok durma hemen kalk dediler oturdum sonra beni zorla kaldırdılar kalkmak istemedim ,büyük tuvaletin varmıl gibi hissedersen çagır beni dedi yürü hadi biraz dedi yürürken yine sancı girince dayanamadım gittim yatağa ya bana bakın açılma olmuştur heralde artık diyince baktılar heralde açılma olmuş ki hemen doktoru çagırdılar doğuma aldılar anneni dışarı çıkardılar annem bu arada sadece elinde kuran koltukta oturdu kuran okudu hiç kızım sakin ol yada masaj yapayım yada teselli edeyim yok o maneviyata yöneldi 😄 neyse annemi dışarı aldılar yattığım odayı doğumhane yapıverdiler sonra işte sancı geldikçe kaka yapar gibi ıkın dediler 2 kez bagırdım öyle değil diyip anlatmaya çalıştılar eve ve doktor ama ben o an hiçbir şey anlamıyorum sonra 3 kez de onların dediği gibi ıkındım geldi prensesim dudaklarını büzerek 😍 nasıl mucizevi bişey ya o kadar güzeldi ki annnemm dedim bu benimmi falan dedim silip hemenn karnıma koydular tam 11:24 geçe dogdu kızım… Yani zor bir doğum my kolay bir doğum mu pek anlamadım 😄 suni sancı olmadan kendi sancımla doğurdum kesi falan attılar ebe 6 dikiş ama içinde de var 24 dikiş falan diyordu öyle işte kızlar doktorla ebe çok güzel bir doğum oldu maşallah sana çok iyiydin falan dediler ama onu herkese diyorlardır bence