Melikenur55 Haticeanneeeee yapıcam inşallah beklemedeyiz bugün yarın gelicek gibi 40.haftadayım 🫶🏻🫶🏻🫶🏻😅
Sakakusu Haticeanneeeee Benimde ilk normal ikinci sezaryen üçüncü gebeliğim şimdi 37 haftama gircem inşallah Ssvd istiyorum. Doktorum destekliyor bakalım çok istiyorum🤭🥰
Nnagish Haticeanneeeee bende inşallah normal denicem şuan 29+4 , doktorum 3,5 kg altında ve baş geliş olursa dogurabilirsin demişti bakalım bekliyorum heyecanla 🥹😅
Ummuhumeyra Melikenur55 merhaba doktorunuz kaçıncı haftaya kadar beklerim diyor normal doğum için ve suni sancı veriyor mu yani sancın gelmezse veririm diyor mu
Ummuhumeyra Sakakusu merhaba doktorunuz kaçıncı haftaya kadar beklerim diyor normal doğum için ve suni sancı veriyor mu yani sancın gelmezse veririm diyor mu
Sakakusu Ummuhumeyra Daha öyle bi konuşma yapmadık. Her şey normal için uyumlu diyor çok şükür. Sadece perine mesajını önerdi geçen hafta ve sık sık yürüyüş dedi. Perşembe tekrar gideceğim inşallah bakalım ne diyecek.
Melikenur55 Ummuhumeyra 42haftaya kadar bekliyor suni sancı veya fitil vermeye sıcak bakmıyor sezeryan yaptığım için