Demir123 Kızlar kaç ayda geldi ürünler memnun kaldınız mı? Bide siparişi nasıl veriyoruz muhattap biri oluyo mu?
GozdeCemre Demir123 canım benim verdiğim bütün siparişler 3 haftada geldi sadece kıyafetler biraz sıkıntı 6 aylık alıyorsun 3 aylıkken giyiyor 😀ben sadece yenidoğan zamanında almayı düşünüyorum o yüzden
Elifbekir Ben verdim ocakta gelcek öle yazıyor canim daha gelmedi ama msj atınca ing olarak geri dönüş yapyorlr takip nosu fln var bakabiliyorsun
Demir123 Elifbekir kart bilgileri fln veriliyor ya güvenilir mi bide gümrüğe takılıyormuş 100doların üzerindeki ürünler öyle bisey var mı
Demir123 GozdeCemre kıyafetlerin kalıbı küçük o zaman sağol canım ona göre bakıyım bende😁 kaliteli miydi gelenler canım
GozdeCemre Demir123 bebek arabası falan aldığın zaman takılıyormuş gümrüğe bir de evet kart bilgilerini veriyorsun canım biz o kadar aldık hiç bir sıkıntı yaşamadık
GozdeCemre Demir123 yani güzel yeri Öle dandik değil ama altındaki Yorumları iyi oku değerlendirmelere göre ver siparişini
Elifbekir Hiç bilmiyorum ki daha ilk defa aldım. Kartı bilgisinden yana sknti olmadı ama.inş takılmaz gelir