Mavimsii_56 31415926Er tüp bebek yaptırdım canım 33 hafta olduk tavsiye ederim tabi asık suratlı bi doktor istersen🤣🤣
emirasafMom Meti oldukça yaygın en birinci doktor çoğu kişinin ben onun sayesinde çocuğu olduğunu duydum
31415926Er emirasafMom bende Bayburt’tan gideceğim yanına inşallah benim de olur. Sessiz biri birazda aşılama yaptı bana olmadı dedi olmaya bilir. Tüp bebek yapalım dedi inşallah haftaya başlayacağız 🤲
31415926Er Mavimsii_56 aşık suratı umrumda değil inanın beş sene oldu bebek olmuyor aşılama yaptı bir kere bana olmadı. Ama dedi sana tüp bebek yapayım aşılama yutmaya bilir dedi. Çok şükür ki sizin olmuş sevindim inşallah bende bu güzel haber yakın zamanda alrıım.
naneliseker_ 31415926Er bende Bayburttan Buharaya gidiyorum. Bünyamin ve hümeyra doktor çok duydum canım. Iyiymisler kendi alanında. Aşılama, tüp bebek vs. Annemde bunyamin bende ameliyat oldu, rahim ameliyatı idi. Çok memnun kaldık❤️
31415926Er emirasafMom teşekkür ederim inşallah. Çok yorucu süreç hemde yıpratıcı ve yalnızım kimsem yok. Çok istiyorum bi oğlum olsun gözümün ününde dağ gibi 🤲🤲🤲🤲. Rabbim sağlıklısından versin inşallah hayırlısından
31415926Er naneliseker_ Bünyamin bey Artvin’den falan gelenler vardı Erzincan’dan geleni gördüm. İyi olduğunu söylediler inşallah hayırla sonuçlarınız az kaldı çok heyecanlıyım🤲🌸
naneliseker_ Esrashshshssh yok ama bekledim biraz, gebelikten sonra tedavi gördüm kayıplarım vardı vs.