esraeses Kızlar çok akıntım var diye şüphelenmiştim şuan adetim 2 gün gecikti evde bir test yaptım ama o kadar silik bir çizgi çıktı ki sağ sol yaparak anca gördüm. Size geç döllenme mi yoksa klasik bir adet gecikmesi mi? Ama bu akıntı çok tuhaf
Hulo2105 esraeses bende akıntıdan şüphelenmiştim su gibi baya çamaşırım ıslanıyordu. Baya silik öğrendim gözükmüyordu nerdeyse. Ve geç döllenmeymiş.
esraeses Shurupp canım testi attım ya gözle bile zor görülüyordu ama kuruma çizgisi değildi eminim bi test daha olsa yapsam şuan daha net olur belki ama evde yok
esraeses sakinanneee3 hayal kırıklığı yaşar mıyım acaba diye bekliyorım belki adet olurım diyr ama olmadım testte silik olunca şüphelendim
esraeses Hulo2105 tıpkı şuan bu durumdayım akıntı dan şüphelendim acaba mı dedim akıntı her kadın da olur ama bu farklı
esraeses Hulo2105 haklısınız en iyisi sağlık ocağına gideyim belki adet olurum boşuna heveslenmeyim diye bekleyim dedim
_Feslegennn__34 esraeses Şu an ben de aynı dediğiniz gibi o durumdayım var mı yok mu aşırı derecede silik inşallah sizin de benim de isteyen herkezin de vardır resim atma şansınız var mı bir bakayım
esraeses turkan403 ya ama baya yoğun böyle hiç olmazdı bende siz de de yoğunluk öncekilere göre farklıysa farkederseniz
turkan403 esraeses vala iki gündür benm de anormal dışında doğumdan beri regl gormdm icn olucam artık regl saniyom blmyom beynim resetlenms gbi🤭🤣genelde regl olucam zaman yogunlasirdi benm
esraeses turkan403 ben yarın sabah kan vereceğim kafam da kurmaktansa sende en iyisi kan ver yada test alıp evde yap😂