Kelebek29 Allah kimseye yaşatmasın ama bi gün eşiniz sizi yazdığınız gibi görse üstüne sizi aldatsa hemde siz ona güvenirken acaba o zamanda hata benim bilimsel olarak böyle diye tepki vermeden bunu kabul edip aynı şekilde hatta ve hatta hiçbir şey demeden görmezden mi gelirsiniz yoksaa..... yazmaya gerek yok zaten tahmin edersiniz işte tepkiler vs
Buyrun tekrar okuyun bunun neresinde güzel aldatılma dilekleri var acaba bilimsel açıklamalarınızın üstüne böyle olursa ne yaparsanız diye sordum ben bu yazıda insalar aldatılırsınız o zaman napıcaksınız gibi bişey göremiyorum neyi kıvırdığımı anlayamadım gayet açık ve net işte bu cümleden önce yazdığımda bilimsel aciklamalarinıza karşı kendi görüşümdü onda da fikir ayrılığı olması normal bişey tartışılabilir bunda bişey yok. Her cümleniz kıymetli olduğu için konuyu nerden nereye taşıyıp o kadar uzun bi yazı yazdınız zaten. Her insanın cümlesi kıymetlidir her insanın görüşü size bana terste olsa tartışılsada değeri vardır. Böyle diyerek sadece egonuzu gösteriyorsunuz ve hala tanımadığınız insan hakkında yorumda bulunuyorsunuz ve kötü niyetliymisim gibi içindekini yasa diyosunuz ihanetten dolayı insanlara karşı güveniniz sarsılmış olabilir insanları kötü niyetle görüyo olabilirsiniz ama benim ne niyette olduğumu bilemezsiniz. Siz eşinizin ihanetine uğradınız çok zor peki öz ailenizin ihanetine uğradınız mi ? Kardeşim dediğiniz yıllarca yanınızda olan insanın ihanetine uğradınız mi ? Başka güvendiğiniz biri sizi yarı yolda bıraktı mi ? Tüm bunların üzerine kalbim dediğiniz insanı kaybettiniz mi vefat anlamında? Bi anda tüm hayatınız değişti mi kendinizi yabancı bi yerde buldunuz mu ? Her şeyi yoluna sokmaya çalışırken her seferinde bozulup en özel günleriniz içinizde kaldı mı? Tüm bunlara rağmen insanlara iyi niyetle ama gözü açık olarak yaklaşmaya kendinize yeni hayat kurmaya her türlü soruna olgunlukla yaklaşmaya gülmeye devam edebildiniz mi ? Yaşı öne sürdünüz ya ben 23 yaşındayım ihanetide güvendiğin dağlara karlar yağmasınıda sevdiğini kaybetmeyide pişmanlığıda iykiyide maddi manevi her zorluğu yaşadım onun için tanımadığınız insanları yaşından dolayı küçük görmeyin biri size eleştiri ya da soru yonelttiginde hemen kötü anlayıp saldırıda bulunmayın kıymetli cümlelerinizi ego konuşturmak hakaret etmek küçük görmek ahkam kesmek için kullanmayın bu da benden size bi küçük nasihati olsun. Bu arada kendinizden küçük birinden nasihat almak kötü bişey değildir.