HazelBaskal zehracinar genelde 17 18 diyorlar ama ben basindan beri kullaniyorum bolgeyi nemli tutmak onemliymis illa bebek yagi olmasina luzum yok en basta badem yagu kullandim sonra vazelin en son bebek yagi😀biz tedbirimizi alalim da catlarsa da catlar ne yapalim😕😂
Kelebek29 Arkadaşlar aldığım eğitim dolayısıyla bu yazıyı yazıyorum tez lerimizi bunun üstüne yapmıştık. Şimdi yatalak olsak deniyor cümlelerde evet yatalak olduğumuzda beyindeki sizi sex objesi olarak görme perdesi kapanıyor. Ama bacağınızı açıp jiletle vajinal temizliği yaptırmak maalesef erkekte beyin neronlarına yazılıyor. Ha tabiki sex fantezileri uç olan erkekler bundan haz duyabilsede bu %14 lük kısmı kapsıyor. Ve asla psikiyatriler doğuma babaların girmesini onaylamıyor özellikle normal doğuma sebeb asla tiksinme değil. Erkek eşini artık anne olarak görüyor ve maalesef ihanetler başlıyor. Çünkü erkeğin doğasımda duygusunda annelik yok ve onlar için orda yaşanan kutsal ve o mantıklı eşide kutsala giriyor. Sancınızı son ana kadar eşle çekebilir ama doğumda olmamalı deniyor. Şahsi olarak ben kaza bela harici eşimin cinsel bölge temizliğini yapmak istemezdim. Onada çok zorda değilsem yaptırmam. Ele açıyorsunuz mantığıda o zaten adı üstünde EL Z😊 ben ağdacıda da aldırmam kendim hallederim hamd olsun yatmadıkca elden ayaktan düşmedikce.
Esa Kelebek29 tabikide kadınla erkek birbirinden farklı ama hiçbir bilimsel açıklamayla ihanete mazeret bulunamaz bunun sadece KARAKTERSİZLİK. Allah kimseye yaşatmasın ama bi gün eşiniz sizi yazdığınız gibi görse üstüne sizi aldatsa hemde siz ona güvenirken acaba o zamanda hata benim bilimsel olarak böyle diye tepki vermeden bunu kabul edip aynı şekilde hatta ve hatta hiçbir şey demeden görmezden mi gelirsiniz yoksaa..... yazmaya gerek yok zaten tahmin edersiniz işte tepkiler vs
dilanisanci Drngrkm Aynen oyle , hatta benim hamileligimin ilk haftalarinda bel agrim oldugu icin bir cumartesi gunu esim sagolsun ilgilendi herseye yardimci oldu , ben sadece oturdum 🙏🏻😍 Sonucta o benim esim , hayatimin erkegi niye utanalim ki 😘
Dilekerdmr Babyboymom benim kuaförde olan ağda makinem var kendim tüm bölgeme yapıyorum birtek kaşa gidiyorum jilet batıyor 🙈🙄
Dilekerdmr NALIN doğru söylüyorsun canım fiyattan ziyade eşim istemiyor (günah boyutundan bide temizlik bakımından dolayı) ama napıcam bilemiyorum epilasyon Makinesi bende de var diri diri yoluyor hiç kullanmadım 🤷🏼♀️
NALIN Dilekerdmr bir yerden sonra uyusturuyor hissetmiyorsun acıyı ilk etapta çok canin yanar ama o gunahtan iyidir
ozanejla Dilekerdmr Ben ilk 4 ay epilatör kullandım. 33 haftamdayım ve jilet kullanıyorum malesef. Biraz saçma gelebilir ama göremediğim için, ayna yardımıyla temizleniyordum. Şuanda erken doğum riskim olduğu için fazla ayakta kalamıyorum eğilemiyorum Allah razı olsun eşim yardımcı oluyor...😌
Dilekerdmr deletedmom01 bende 19 a girecem yarın eşim istemiyor kuaföre 🙄 ama mecbur kalıyorum artık bu zamana kadar kendim yaptım jilet istemiyorum 😐 kaldım böyle
deletedmom01 Dilekerdmr benimde esim ilk basta istemiyordu bende konustum simdi karismiyor hic 😊 yapicak bisey yok mecbur kuafore gidiyoruz 😊
Dilekerdmr zehracinar bende de var hiç kullanmadım hep ağda yapıyorum kendim orası zor olmuyor mu ayna mı koyuyorsun 🤣🙈 acıyor mu
zehracinar Dilekerdmr daha 6+6 haftalığız şimdilik görebiliyorum 😂acımıyor hiç ben en başta jilet başlığı var onunla aldım sonra inceldi şimdi cımbızlı başlıkla alıyorum hiç acımıyo 😇
Dilekerdmr Drngrkm eşime söyledim tamam dedi şimdi öyle bişey demedim diyor gıcık 😂😂😂 yapar kıyamazlar herhalde doğuma anadan doğma giriyoruz ya temizlik önemli
Dilekerdmr MerveTaer ben oralarımı yapıyorum yaparım doğuma kadar önemli olan özel bölge benim için jilet ilk ergenlik zamanlarında kullandım o batma kaşıntı nefret ettirdi yıllardır ağda kullanıyorum zaten şuan gebelik tüylenme yapıyor bacaklarımda biraz çoğalma var ki tüysüz bi insanım berbat olur 🙄