Dilekerdmr Hamişler ben 5 aya girmek üzereyim ama bu ay özel bölgemi görmekte zorlanıyorum ağda yaptığım için diğer vücut bölgelerimi rahatlıkla alıyorum kuaförlere güvenemiyorum ? Varmı etkili bi yöntem yada kolaylık jilet tercih etmiyorum 🙈🙄
NALIN Dilekerdmr ben 8. Aydayim malesef çok zorlanıyorum epilasyon makinasıyla yapıyorum. Jilet asla kullanmam son ay nasıl yapacam bilmiyorum 😣 Kuaför e de gidemiyorum burada çok pahalı yapıyorlar günaha girmek yetmiyor birde cebin yanıyor 😏
deletedmom01 Dilekerdmr Ben kuaföre gidiyorum gayet iyi oluyor 19.haftadayım son ayima kadar gidicem bakalim.jilet falan kullanmak istemiyorum hic.
Babyseymen Dilekerdmr valla bende ne yapıcağımı bilmiyorum biri tavsiye verirse muhakkak takip edicem çünkü benim doktorum ağda yaptırma diyor ısrarla ben ağda yaptırmanı istemiyorum diyor
zehracinar Dilekerdmr Ben evlenmeden önce hep ağda ile alırdım kuaförde evlendikten sonra eşim hakkımı helal etmem gidersen dedi artık epilatörle alıyorum,hiç istemesemde mecburen epilatörle alıyorum 🤢
Dilekerdmr NALIN doğru söylüyorsun canım fiyattan ziyade eşim istemiyor (günah boyutundan bide temizlik bakımından dolayı) ama napıcam bilemiyorum epilasyon Makinesi bende de var diri diri yoluyor hiç kullanmadım 🤷🏼♀️
Dilekerdmr deletedmom01 bende 19 a girecem yarın eşim istemiyor kuaföre 🙄 ama mecbur kalıyorum artık bu zamana kadar kendim yaptım jilet istemiyorum 😐 kaldım böyle
Tugce_yldz Babyseymen Ben daha önceden lazer yaptırdım ancak hamilelik ve hormonlar dan dolayı tekrar çıkmaya başladı.. Ne ağda ne jilet traş makinası ile alıyorum acısız hem..
Dilekerdmr zehracinar bende de var hiç kullanmadım hep ağda yapıyorum kendim orası zor olmuyor mu ayna mı koyuyorsun 🤣🙈 acıyor mu
Almilanur Bende suana kadar hep agdaya gittim kuaföre ama hamileligimin 2. Ayından itibaren jilete döndüm banada doktorum yaptırmasan iyi olur dedi
Drngrkm Ben hep jiletle aldigim icin aynen devam ediyorum ama tabii agda temizligi hicbir seyde yok. Gobüş cok buyuyunce eşimden rica edicem artik ☺
Dilekerdmr Drngrkm eşime söyledim tamam dedi şimdi öyle bişey demedim diyor gıcık 😂😂😂 yapar kıyamazlar herhalde doğuma anadan doğma giriyoruz ya temizlik önemli
Mavianne Babyseymen eşin o senin neden utanasın. Normal birşey bence bu. Hep değil zorlandığın bir sürüm sonuçta oda anlayışlı karşılar diye düşünüyorum
Drngrkm Babyseymen yoo neden utanayım zaten kendisi diyordu ben alırım diye. Hastalık var sağlık var bir ömür birbirimize söz verdiysek zaten her halimize alısigiz. Allah korusun yatalak olsaniz eşinizden utanacak misiniz? Eş olmak bunu gerektirir bence
zehracinar NALIN Şok oldum Burda çok lüks bakım merkezleri bile en fazla 60 liraya yapıyor benim hep gittiğim kuaför 50 liraydı tüm vücut ve çok temiz yapıyorlar çok özen gösteriyorlar ayriyeten bi yağ var ne yağıydı tam hatırlamıyorum sanırım karınca yağıydı onu sürüp yapıyorlar uyuşsun acımasın diye
Mavianne Ağda yaptırmayın. Jilet oda olmazsa tüy dökücü kremler var sıkın bekleyin kendi dökülüyor. Veya eşinizden rica edin derim ben. Ben jilet kullanıyorum şuanda sonrası ne yaparım bilmiyorum
gizemgnll Mavianne tüy dökücü kremi de hiç önermiyolar, bioder serum alacaktım ona bile kullanma onlarda illaki kimyasal var dendi. Bu gidisimde bende sorucam doktoruma. Jiletle alınca iki günde cıkıyo , agdaya döndüm iki haftadır tertemizim fok iyi hissediyorum
NALIN Bencede ağda onerilmiyor eşten başka kime söylene bilir böyle bisey büyütüp orecek halimiz yok el mahkum gebelik öncesi neden istemiyorduk şimdi başka çaremiz yok 😏
Mavianne Sumeyyekaya oda doğru bi şey var hamam otu tozu bu tüy dükümü kremlerin içindeki asıl şey. Ama aktarlardan alıyorsun kimyasal Yok diye biliyorum ama çürük yumurta gibi kokuyor bir kere denedim en son kokudan kusuyordum. Dayanabilirseniz araştırın
deletedmom01 Drngrkm bu konuda haklisiniz benim esimde ben agda yapiyim diyordu 😂 ben korkarim dedim suan kuafore devam ediyorum son aylarda naparim blmym ama suan agda cok iyi oluyo.
dilanisanci Drngrkm Aynen oyle , hatta benim hamileligimin ilk haftalarinda bel agrim oldugu icin bir cumartesi gunu esim sagolsun ilgilendi herseye yardimci oldu , ben sadece oturdum 🙏🏻😍 Sonucta o benim esim , hayatimin erkegi niye utanalim ki 😘