Moms_0809 Edakrpnr_0 canım40+3 yanı 40 hafta 3 gununmu olmuş oluyo Ben bu şekilde anlıyorum doğru mu acaba🤦♀️😊
Rbh 34+4üz aman Allahım bende bitsin artık bu çileeeeee diye gece ev turuna çıkıyorum kendim uyuyamıyorum bari eşim uyusun diyorum oda arkamdan geliyor 🤣🤣🤣 dün gece en sonunda oda doğsun artık şu sıpa diye söylendi 😂😂
Ayseeegull Rbh Fil gibi hissediyorum kendimi valla ister istemez o dönüşlere uyanıyor çünkü aşırı zor dönüyoruz uyansınlar napalım🤣🤣
Rbh Ayseeegull az önce alışverişe gittik arabadan indim 5 adım ya attım ya atmadım başladım ah uh etmeye karnım sertleşiyor yürüyemiyorum bu halde dışarı çıkarsan böyle olur diye dalga geçiyor benimle ağır vasıta oldun vinç kiralayalım bari diyor 🤣🤣🤣🤣 gece dönerken zaten adam destek verecem diye uyanıp duruyor iyi de oluyor aslında 😂😂😂
Sehermahsum7321 Samiree ilk gebelik ise keyfini çıkart ikinci olunca hayat bitiyor valla doğurup uykusuz kalmaya razıyım tabi benim oğlum da gece 11 de uyur sabah 6 da ayakta olur alışkınım :)
Ayseeegull Sehermahsum7321 Valla çok güzel hamilelik geçirdim taaa ki 35lere kadar ama yine de 2.çocuğu katiyen istemiyorum düşünmüyorum 🤣🤣🤣 tek çocuk hiç çocuk 🤣🤣
Ayseeegull Rbh Ay ben artık gitmiyorum yürürken sanki karnım çat diyip çatlıcak heryere arabayla gidip geliyorum yürümüyorum 🤣🤣🤣🤣
nunusmom Ayseeegull bn 26+5 haftalığım ama bnde sıkıldım 😂 doğsun artık ya of daha da çok var yaaa 😂😂😂😂 2. Gebelik bnm birde tmm buralsro daha önce yaşadım geçelim direk diyesim geliyor 😂
Sehermahsum7321 Ayseeegull oğlum 3 yaşında yeni 1 yaşında gibi ne uyku düzenimiz var ne yemek düzenimiz var çok hiperaktif bende çocuk istemiyordum kazayla oldu ama iyi ki olmuş belki oğlum düzelir kardeşine bakarak 28 haftalık hamileyim kızım da olacak inşallah
Rbh Ayseeegull az kaldı inşallah bakalım doktor ne zamana gün verecek sabırsızlıkla bekliyorum bana kalsa bugün doğsun istiyorum 🥰🥰🥰
Rbh Ayseeegull biran önce gelsinde gece gündüz farketmez ya penguen gibi yürümek istemiyorum artık son haftaları zaten düşünemiyorum 🤣😂