Ervaa35 NurcanRavza malesef ben ilk hamileliğimde oyleydım ve erken doğum yaptım 8 aylıkken yaptım ama endişelenme dinlenmene bak yorma kendini ayakta kalmamaya çalış herkes aynı olcak diye bısey yok inşallah vakti zamanında doğurursun 🤲🏻😊
HMH NurcanRavza tamamen kapatırsa rahim ağzını sezaryen oluyor ama rahim ağzına yakın ve kapatmıyorsa 32-34 e kadar yukarı çıkabiliyor benim de yakındı yarın görücez bakalım ne olmuş 32. Haftadayım
gizem-cbn NurcanRavza benimde yakın eğer rahim ağzını kısmi ya da tam kapatmıyosa yakınsa kanama olma ihtimali daha düşük dedi doktor. Ben 31+5 teyim hiç kanamam olmadı bu zamana kadar. ayrıca yukarı da daha tam çıkmadı maalesef. Bilmiyorum çıkar mı çıkmaz mı ama baya yıprandım
NurcanRavza Kaç haftalık doğum yaptınız bir sorun oldu mu çok canım sıkıldı bugün söyledi doktor böyle
Ervaa35 umena suan 2. Hamileliğim çok şükür oyle bir sorun yok plesenta yukarda hatta doktoruma sordum bndada olur mu diye her hamilelikte olucak diye bısey yok gayet güzel yeri dedi
Ervaa35 NurcanRavza 36. Haftama girdiğim gece doğum yaptım detayını anlatmayayım korkutmak istemem sizi oğlum 10 gün küvezde kaldı çok şükür sağlıklı doğdu
Tubik-23 Ervaa35 benimde ilk gebeligim previa idi şuan ikinciye hamileyim sizin plesenta konumu ne bisy dedimi doktorunuz
NurcanRavza HMH benim sezeryan zaten bu ikinci gebeliğim kızımı 38 haftada sezeryanla doğum yaptım bakalım oğluşum da inşallah o kadar kalır
Mylittlemermaid Benim de şimdiki gebeliğim plasenta previa yani eş aşağıda. İlk gebeliğimde bu sorunu yaşamadım ve normal doğum yapmıştım.şimdi mecburi sezaryen olacağım. 33. Haftaya girdim bugün inşllah hayırlısı ile kucağımıza zamanında sağ Salim alırız
NurcanRavza Mylittlemermaid bende ilkinde böyle yaşamadım bundada 27. Haftada doktor bunu söyledi tedirgin oldum tabi ama ben zaten sezeryan yapmıştım da bana kanaman olabilir dedi
Mylittlemermaid NurcanRavza benimki totalis tam kapalı. Doktorlar alttan muayene ve ilişki konusunda yasak koydu . Onun dışında bir şey demediler. Bayağı bir doktora göründüm ben. Çok şükür kanamam olmadı şu ana kadar ama bu olmayacağı anlamına gelmiyormuş. Olur da kanama olursa direkt sezaryene alınmam gerekiyormuş
NurcanRavza Tubik-23 bana bebeğin eşi aşşağıda dedi iki aydır ultrason resmi bile veremiyor duruşu ters dedi birde kanaman olabilir hemen gelirsin dedi
Ervaa35 Tubik-23 inanın 4 sene geçti hatırlamıyorum ama aşağıda diyodu hep işte dinlenceksin sakın iş yapma tuvalete git yat okadar diyodu asla sitres yapmıycaksın diyodu