Afro-dit Sumbulu kan tahlili verebilirsin daha net sonuca ulasirsin canım birde geçen ay erken adet oldun mu o da gecikme yapıyor
Sumbulu Afro-dit evet bı önceki ay 2 sindeydi geçen ayda 28 oldum erken ve 1 aydır diyet basladim inşallah ondandir
Sumbulu Afro-dit bakalım 3 4 güne kadar olmazsam tekrar test yapcm ama alt karnım çok ağrıyor adet olacakmış gibi
Afro-dit Sumbulu ama gebelik olsaydı 4 gün gecikme ile testte çıkardı demekki yok canım stres yaptıysan ondan da olur yarın bir gün olursun adet
Kanalize Sumbulu korunma sayılmadığı için normal yani ama ozondan ve diyetisyenden birşey olmaz hamileliğimizi bilmeden neler yapıyoruz işk zamanlar tutunacağı varsa yine de tutunuyor keşke ertesi gün hapı alsaydınız istemiyorsanız korunmak zor değil
Sumbulu Kanalize daha önce burda gördüm ertesi gün hapı çok zararlı ve fayda yok dediler diye kullanmdm eşim dedi alayım yok dedim
3827 Sumbulu ben daha önce ozon tedavisi oldum ve doktorum biliyordu bebek istediğimizi sıkıntı olur gibi bi uyarı yapmadı aksine gebe kalmayı destekler demişti 🤗
Elifnare93 Selam kızlar ,benimde 27 aylık bir kızım var ve istemeden kazayla hamile kaldığımı öğrendim kalakaldım hiç düşünmüyorduk ya