rmyscmc Kızlar sırtıma birden bıçak saplanır gibi ağrı girdi sol tarafa şifdetli değil ama oldu normal mi
Yusufeymenimm rmyscmc 17. Haftadayım aşırı belim ağrıyor yatamıyorum bile ilerleyen zamanda nasıl olucam
YldrmNUR Use12345 benim 15-16-17 haftalarda bel ağrım çoktu. Şuan 19 oldum şükür geçti. Çok ayakta kalmıyorum fırsat buldukça uzanıyorum. İş yaparken arada bi mutlaka uzanıp bi yarım saat dinlenip öyle devam ediyorum
Use12345 Benimde oyle ya karnim hep sert şişkin hele ki yemekten sonra çatliyacakmis gibi hissediyorum
busradmrtas Use12345 suan karnimin sisliginden soda içiyorum oglen yemek yedim şimdi şiştim böyle sisince çocuğu da hissetmiyorum 22 haftayim daha akşam yemeği yicem bakalım nasıl yicem😂
Use12345 busradmrtas valla soda moda yaramiyor bana akşam yemeğinden sonra konuşurken bile nefesim kesiliyor o derece bi şişkinlik
rmyscmc Yusufeymenimm sürekli su içmek lazım bence bide iş yapmamak bu zamanlar geçecek çünkü sağlıkla kucağımıza alalım Allah’ın izniyle
rmyscmc YldrmNUR bence de öyle en güzeli benimde su az içince böbreklerim acıyor en kötü o zaman oluyorum
Yusufeymenimm rmyscmc su içmeyi yapıyorumda iş yapamamak imkansız 2 tane oğlum var bu 3. Gebeliğim bu kadar zor geçeceğini hiç düşünmemiştim
rmyscmc Yusufeymenimm küçükler mi Allah uzun ömür versin sağlıklı oğullarınıza da bebeğinize de. Valla yapmamak nereye kadar çamaşır katlanacak beni beklıyor 2 gündür 😅