Poyraz4127 Merhaba anneler doktora gittim ultrasonda kanama gördüğünü söyledi muayne etti evet rahimde kanama var dedi ama lavaboya girince kanamam olmuyor iki hafta sonra bakalım dedi acaba geçer mi bu bir düşük belirtisi mi başından geçen oldu mu acaba ..?
Mevaninannesiii Poyraz4127 benim de öyleymiş canım🥺 progestn verdi kullanıyorum. Sana bişey vermedimi
Poyraz4127 Mevaninannesiii korkulacak bişey yok ilaç vermeye gerek duymuyorum dedi tekrar doktora gıtsem mi beklesem mi bilemedim kafamda deli sorular ..
GozdeCemre Poyraz4127 benimde kese altında kanama vardı progestan verdi canım sana neden birşey vermedi acaba gerçi bazıları rahim kendiliğinden emer diyor ama bilemiyorum ne kadar doğru
Poyraz4127 GozdeCemre çok hafif olduğunu belki tutunma dönemindedir dedi şuan 4 5 haftalık iki hafta sonra dewam ederse ilaç yazarım dedi bilmiyorum aklımdan da çıkmıyor inanin 😕
GozdeCemre Poyraz4127 valla benim 1 damla kahverengi leke geldi canım içtim bir hafta sonra geçmiş dedi ama sen genede kullan defi zaten hiç bir zararı yokmuş bu ilacın keşke 2 hafta. Sonra değilde daha erken çağrıdaymış
Poyraz4127 GozdeCemre benim hiç kanamam olmadı ama ultrasonda gördü bide muayne edince çıktı araştırıyorum tutunma çabası düşük gibi seçenekler çıkıyor o yüzden de korkmuyo değilim açıkcası
GozdeCemre Poyraz4127 tutunma İse birşey olmaz da allaj korusun bu İlaç hem düşüğü hem erken doğumu falanı engelliyormuş o yüzden başka bir doktora daha görün istersen bazıları erken diye üstünden geçebiliyor