On-Fr-Tu Selamlar . 28 hafta. Doktor 10 -15 mart arası alacağım dedi. Bu haftalarda olup doğum tarihini doktorla konuşan oldu mu ? Ramazan ayına denk geliyor sanırım. Bayrama da evden çıkmayız artık sanırım
Elo__35 On-Fr-Tu merhaba benim 15-23 Mart gözüküyor bende sezaryen tercih edicem henüz konuşmadım 30. Haftada kontrolümüz var bakalım nasip
Elo__35 On-Fr-Tu bayramda kimseye gitmeyeceğim zaten yeni doğum yapmış olacağım bebeğim 30 günlük felan olucak hiç gerek yok 😂
Ebru3457 On-Fr-Tu canım kaç haftalık oluyorsun o zaman ben şuan 30+4 üm tahmini doğum 8 mart görünüyor ama doktora 28. haftada gitmiştim ama bana doğumla ilgili birşey denmedi acaba sezeryan mı olacaksınız
On-Fr-Tu Elo__35 aynen aynen ben de gezmemek için bahanem hazır ama kaynana görümce bize toplanır ona sinirleniyorum
Fatmaozturk Bizde şuan 28 haftaligiz ama doktorumuz 26 Mart dedi normal veya sezaryen belli değil ben normal istiyorum
On-Fr-Tu Fatmaozturk benim ilki de sezaryen olduğu için . 24 mart görünen ama 2 hafta önce alırım dedi
On-Fr-Tu busraozkan33 benim şuan 28+2 .. ilk oğlumu da 2 hafta erken aldı. Normalde 24 mart olması lazım programa göre
On-Fr-Tu Ebru3457 Ebru3457 sezaryen evet. İlk oğlum da sezaryenle doğdu. Erken geldi bana da. 24 ü gibi görünüyor aslında ama 15i en geç alırım dedi
Kbr-05 On-Fr-Tu bende 29+1 deyim 5 mart’a almak istiyorum tarihi 38+2 falan olcam o tarihe çok beklemeye gerek yok
Kbr-05 On-Fr-Tu doktorunuz bebeğin gelişimine göre uygun bi tarih önerir en iyisi onları dinlemek, ben henüz konuşmadım bu tarih sadece benim isteğim, tarihi ayarlarız kafana takma demişti bakalım hayırlısı