071018 Gulsh61 bir anlamı yok ben ve arkadaşımın bebekleri erkek sabahları iyiydik bulanti yoktu akşam başlıyordu ondan tahminde bulundum belki sizinde kızdır 😀
Gulsh61 ressamanne_ canım bir şey istiyor sipariş ediyorum 2-3çatal aldıktan sonra midem içerden kaynamaya başlıyor işin kötü tarafı bir yıllık tüp mideliyim
Kubra5816 ressamanne_ kimi bebeğin kordonu farklıdır kız bebek aşşada olur genelde üst kısımlarda genelde erkek tabi Allah’ın işi bu ama tahminlerim yanıltmadı 😂
Busegrlk Asilmom50 Bilemiyorum vardır belki de cinsiyet için ücretli bakan astrologlar falan var onların da soruları içerisinde bu vardı sabah mı akşam mı bulantı diye ilginç gelmişti banada
Kubra5816 ressamanne_ valla zaten seninkine tam tahmin yapamadım ama hayırlısı olsun kız erkek fark etmez 🥰
delibirhatun297 Biz daha 9+5iz bugün bakıldı ama cinsiyet tahmini yapılabilir mi şu an ? [https://mutluresim.com/images/2024/01/02/nVMrVH.jpg]
delibirhatun297 Kubra5816 yaaa 🥰 allah bağışlasın 🤲🏻 ben kız olmasını çok istiyorum ya tabi öncelik sağlıklı olması 😍🥰🥰🥰 çok teşekkürler 🥰🥰🥰
071018 Busegrlk erkek olabilri bence benimde bulantilarm akşam başlıyordu hafifti sabahlari iyiydim bir arkadasiminda erkek bebegi oda aynı akşamları başlıyordu bulanti
Busegrlk 071018 Evet benim kızımda da sabahları midem bulanıyordu bunda akşam olması tuhaf gelmişti hep sabah olacakmış gibi düşünmüşüm demekki 😆