Fattma Hanımlar selamlar yine ben 28+6☺️ Aklıma takılanları sizlere soruyorum sayenizde hem tavsiye hem bilgi edinmiş oluyorum. Bebek odası almak istiyorum büyüyen beşikli memnun kalan, kalmayan varsa bana yazabilirmii?
Sedagokkaya Fattma bende burda bekleyeyim 🤗 bakıyorum yatak odası takımı 5.000 Bebek odası 6000₺ 😱 Büyüyen Beşikli oda takımı arıyorum bende ☺️
Minikpanda Fattma canim meltem de cok guzel Cocuk odalari var biz denizci bebekodasi aldik cok kaliteli
SeherNilgnBakrc Fattma ben büyüyen Beşikli takım aldım herşeyin fiyatı artıyor kaliteli olunca tekrar tekrar almaya gerek Yok beşik zaten küçük hali 80*130 yataklı büyük daha sonrada çok kullanışlı oluyor Belis marka flora modelini aldım
Fattma Sedagokkaya Canım istanbulda bi mağaza var Kanz bebe Kartal diye instagram sayfasına bi bak istersen. İçinde uyku seti+yatak+baş ucu beşiği vs.var ordan almayı düşünüyorum bende ☺️
Elifbekir Ben aldm canjm büyüyen besik li 😊ocak da gelcek inş uyguna aldım ben çok pahalı değil baya arastirdim çok pahaliydi
Sedagokkaya Fattma evet canım baktım şimdi haftasonu gidip bakacağız birde evimi diziyorum , birde Erol Mobilya buldum Canım hepsi Anadolu yakasında gidip bakıcam ben sepet beşik cibinlik uyku seti içinde açıkcası 3500₺ geçmek istemiyorum ☺️Bakalım
Elifbekir Fattma canım ben ist avcılar eskiji pazaridan aldım instgram da sayfası var boobebek diye bak istersen bebek arabasi oda yatak nevresim ciibnelik herşey 4400 aldim😊
Aysnrplt Benim için daha çok erken ama Bebek odası alacaksan büyüyen beşik alma diyorlar. Beşiği daha sonra yatak yapınca eski özelliği kalmıyormuş onun yerine normal beşik dolap şifonyer al daha sonra beşiği kaldırıp yerine dolaba uygun yatak alırsın diyorlar.
Fattma Sedagokkaya Tamam canım gidip bakınca bizide bilglendirirsen çok memnun olurum ☺️İstanbul'da oturuyosun sanırım ben bursadan gidicem🤗
Deryagks Sedagokkaya bende Erol mobilya dan aldım .1 ay oldu inanılmaz kaliteli kesinlikle Avrupa yakasından geldiğinize değer fiyatları çok uygun
Minikpanda SeherNilgnBakrc 80 130 mu ? Yanlismi yazdiniz acaba bizimki 80 180 ama buyuyenler ebatları daha buyuk oluyor
Deryagks Sedagokkaya en uygun takımı 1800 tl den başlıyor genelde kampanyalı olanlar çok avantajlı ben yatak odası +yatağı 2300 tl aldım ürünü gören fiyatına inanamadı çok yer gezdim en uygunu burası her bütçeye uygun var
baharayazz Fattma ben ikeadan sundvik bebek karyolası aldım . Kullananlar cpk memnun . İstediğiniz zaman yan parmaklıkları çıkarabiliyorsunuz . 5 yasındaki çocuğunu hala yatıran var . Birde ona uygun bir şifonyer aldım ilerleyen zamanlar da da bir gardırop alıcam insallah :)