beyzakrdmrkn Haftaya girdik. Hiç bir isme ısınamadım. Buğlem beğenmiştim ama arapça kökenliymiş. Arap kökenli birine sordum idrar demek sakım koyma dedi. Şimdi hiç bir ismi beğenmiyorum. Güzel anlamı olan isim önerilerinize açığım.
gokyuzununogrencisii beyzakrdmrkn yaaa 😅 Ben Eylül koydum size de fikir olsun 🌸❤️ Büyük kızımın adı Defne Ebrar 💛💛
Zzllall Mihra, minel beğendiğim isimler çevremde var bizde zor bela Meyra ismine karar verdik anlamını çok sevdim aklıyla ve güzelliğiyle çevresini aydınlatan, parlayan ışık demek sizede fikir olsun💗
beyzakrdmrkn gokyuzununogrencisii Yagmurakyurek bu sosyal medyanın yazdığı cevap. bazı meleklerin isimleri bilinir. Bu ifade doğru olmuyor. Kendisi şöyle cevapladı. Buğlem kuranda geçmiyor. Arapçada bir çok lehçe var ve ammicede genel olarak o manada kullanılıyor. Annemde kuran arapçası öğreniyor oda baktı ondan vazgeçtik
beyzakrdmrkn Yagmurakyurek Pamuk sosyal medyanın yazdığı tek cevap var. bazı meleklerin isimleri bilinir. Bu ifade doğru olmuyor. Kendisi şöyle cevapladı. Buğlem kuranda geçmiyor. Arapçada bir çok lehçe var ve ammicede genel olarak o manada kullanılıyor. Annemde kuran arapçası öğreniyor oda baktı ondan vazgeçtik
Edakrpnr_0 beyzakrdmrkn bende Buğlem koyucağım ismini cenneti müjdeleyen melek demek ben hiç öyle bir şey duymadım
beyzakrdmrkn Edakrpnr_0 bazı meleklerin isimleri bilinir. Bu ifade doüru olmuyor. Kendisi şöyle cevapladı. Buğlem kuranda geçmiyor. Arapçada bir çok lehçe var ve ammicede genel olarak o manada kullanılıyor. Annemde kuran arapçası öğreniyor oda baktı ondan vazgeçtik
Meral_56 beyzakrdmrkn bu anlamını bilmiyordum ama anlamı yanlış bilinen isimlerden olduğunu biliyordum. Cennetle ilgili çoğu ismin anlamı yanlış zaten
Bmbe21 beyzakrdmrkn ne alaka kim dedi ya kızımın ismi Buğlem çok araştırdık koyduk. Cenneti müjdeleyen melek demek ayrıca Kuran’da da geçiyor. Arap arkadaşlarımız önermişti bize de duydugumuzda çok duyulmayan isim diye de aşırı begenmistik
beyzakrdmrkn Bmbe21 şöyle cevapladı. Buğlem kuranda geçmiyor. Arapçada bir çok lehçe var ve ammicede genel olarak o manada kullanılıyor.
xxR4bia beyzakrdmrkn asya koyacağım ben inşallah, size de fikir olur belki. Ecrin ismini de beğeniyorum
ASE6154 beyzakrdmrkn postu okuyunca baktım da çoğu kaynak cenneti müjdeleyen melek diye yazmış ama hiçbir kaynakta böyle bir isim geçmiyormuş arapça sözlüklerde fakan da yokmuş yüksek ihtimalle biri öyle demiş ve yayılmış emin olduğunuz bir isim koymak daha mantıklı 🙃 Benim kızımın adı Elif, ikinci çocuğumun cinsiyeti belli değil kız olursa ya Amine ya da İlay düşünüyorum
beyzakrdmrkn ASE6154 evet elhamdülillah alışmadan fark ettik. bazı meleklerin isimleri bilinir. Yazılan anlam doğru olmuyor. Kendisi şöyle cevapladı. Buğlem kuranda geçmiyor. Arapçada bir çok lehçe var ve ammicede genel olarak o manada kullanılıyor. Annemde kuran arapçası öğreniyor oda baktı ondan vazgeçtik
ocak2021 beyzakrdmrkn Ahsen duru koyduk size de fikir olsun . Çok araştırdık 😂 37 haftada kararlaştırdık
Balbebek012 beyzakrdmrkn ela Leyla Selin Zeynep Defne Alin Alina Nur Betül Sena Bunların anlamlaeı da güzel 🌸🌸🌸
Linatkgl beyzakrdmrkn ne alakası var Buglem ismi bende koyucam ve çok araştırdım cenneti müjdeleyen melektir
beyzakrdmrkn Linatkgl sosyal medyanın yazdığı tek cevap var. Ondan aynı cevaba ulaşmışsınızdır. İstersemiz koyun tabi ama şöylesöyleniyor bazı meleklerin isimleri bilinir. Kendisi şöyle cevapladı. Buğlem kuranda geçmiyor. Arapçada bir çok lehçe var ve ammicede genel olarak o manada kullanılıyor. Annemde kuran arapçası öğreniyor oda baktı ondan vazgeçtik
Balbebek012 Linatkgl bazı isimler sırf Arapça diye bazılaeının anlamını yanlış biliyoruz maalesef ve bazı isimleri koyulması uygun değil Azra arzu buğlem ecrin aleyna gibi.. Yine de sen bilirsin tabi