BenSem Betuulll1 ben hem özele hem devlere gidiyorum. Devletteki doktorda özeldeki de bunu biliyor. Ben söyledim bide reçete tahlil kayıtlarından zaten görünüyor. Bence çekinecek bişi yok canım sen neden tereddüt ettin
Semrabaris Betuulll1 özeldekini sormuyor lar eğer devlette başka doktora gidersen sorun çıkartıyorlar her doktor aynı değil tabi ama ben mesela yarın başka doktora randevu aldım napim randevu çıkmıyor aynı doktora.🤷
teachermom1 Betuulll1 Sormaz niye sorsun. Ha benim dr sordu, o da bir şey mi oldu kanama vs diye sordu. Niye gittin bizi beğenmedin mi minvalinde değildi. ☺️
Semrabaris Betuulll1 mesela özelde doğum yapmak istiyorum bırakmıyorlar. Çünkü hem cimrilik ten hemde neymiş eltim de devlette doğurmuş ayrımcılık yapmak istemiyorlar…..
Ozlemkaan Sizin e nabız hesabınız üzerinden görebilir ama yani neden bu konuda çekinceniz var ki bu tamamen sizin tercihiniz hekim ve hastane seçmek hepimizin hakkı
Semrabaris Betuulll1 evet devlette başka doktora gideceğim hemde aynı hastanede mecbur Kendi doktoruma randevu çıkmıyor