Aysimamom37 bademommss__ Yok hiç farketmedim doktor bitmemiş suyu ama idare edecek kadarda yok dedi tehlikeye atmayalım haftan ve kilosu gayet iyi dedi bakalım hayırlısı olsun
Aysimamom37 Umran98 Demi hala dogurmayacakmışım gibi ne zaman olucak diye bekliyordum şimdi doguracagını bilerek gitmek hastaneye tuhaf heyecan verici 🥹 rabbim kolaylık versin hepimize bütün hamişlere
Aysimamom37 bademommss__ Doktor dogum kanalına indi ondanda az hareketleri olabilir dedi bide artık sıgmıyolar kilo alıyolar hareketleride kısıtlanıyor günde 10 kez hareket ediyorsa sorun yok dedi doktor
tubatastan @Aysimamom37 sağlıkla kucağına al inşallah , bizde 39+1 deyiz ,suni sancı alma ihtimalim var benimde .Ne açılma ne belirti var bende de , çok merak ediyorum suniyle nasıl olacak diye .İnşallah zorlanmadan olur doğumumuz
Selinnn2 Aysimamom37 yaa bende 37+3oldum benimde hareketleri azaldı sizinki nasıl azalmıştı günde ne kadar nasıl hareket ediyor
Selinnn2 bademommss__ benide bilgilendirirmisin yarın doktora sorunca hareket azalması normalmi bu haftalarda
Flymumy Kızlar bende yarın doğumum var 38+6 oluyorum.Genel anestezili sezeryan olacak henüz heycan yok ama sabah naparım bilmiyorum🥹Doğum yapacaklara Allah kolaylık versin ağrısız sızısız kurtuluruz inş🥰🙏
bademommss__ Selinnn2 merhaba bugun gittim doktora uyudugu icinde hareket azalması oluyormus haber vereyim dedim 🌸
Aysimamom37 tubatastan Sezeryan olmak zorunda kaldım bebegimin eşi ayrılmış biraz kanamam çok oldu biraz zorlu bi süreçti ama toparladım sayılır Allahım herkesi bi avazda kurtarsın inşallah herşey unutuluyor ilk gün ki acısıyla kalmıyor hamişler kötü bi dogum hikayem oldugu için yazı yazmıcam kimseyi etkilemek istemiyorum herkesin bünyesi farklı acı eşigi farklı ilkler her zaman zor olur ama hepsi geçiyor geçecek Allahım kolaylığını veriyor doğurmayan hamişlere güzel doğumlar dilerim 🪷