Dilek5555 Emnmntmhmmt aslında ozverılı davrandım ama 4 haftalıkken alttan muayeneden sonra o gece kanamam oldu ondan sonra kesem bozulmuştu tamam alttan muayene bısey yapmıo dıolar ama bu herkes ıcın geceli degıl bence
Emnmntmhmmt Dilek5555 yiyecek ekmegi yokmus demekki canim benim Rabbim senin ve sizin icin bunu uygun görmuş😊 insallah simdiki belirtilerinizle hamilesinizdir
Kuzusunannesi Dilek5555 canım tam kasık yeri şiş oluyor hafif. Bi tek bunu biliyorum bide adetle hamilelik belirtileri neredeyse aynı o yüzden karışabiliyor
Zaraninannesi Dilek5555 bende de adet agrisi gibiydi sonra gebe oldugumu anladim 4/5 gün önce hisetirir o bence kendini insanin icine doguyor canim hakkinda hayirlisi ins 🙏🏼
Zaraninannesi Dilek5555 Dilek5555 gönlünü ferah tut canim segirmeler o haftada bende arada bir olurdu doktorum gaz diyodu ama gaz deyildi bebegin oldugunu his ediyosun ama tam tekme tokat 22/23 sonra hisediceksin Allahin izniyle ☺😀🙏🏼
Zaraninannesi Dilek5555 birkez lekenme kötü bisey anlamina gelmez canim birkezse eger cocuk yerlestigine dail bir belirtmedi 🙏🏼 Allahin izniyle bisey olmaz yeter ki iciniz temiz dursun
Dilek5555 Zaraninannesi canım dahaca hamılemıyım degılmıyım bılmıyorum adetıme daha var ama böyle olunca merak ettım acıkcası
Zaraninannesi Dilek5555 ama bence hamilesin 🙈 Icime dogdu ozaman hayirlisi neyse o olsun canim hakkinda hayirlisi