SumeyyeTpl umrumdadegil ben peşini bıraktım ya zaten göğüslerim ayptr söylemesi her biri kendi başına birey oldu daha ben ne yapsam boş bunlara
iremsz umrumdadegil kuruluktan olabilir nemlendirici şeyler sür bence geçer çünkü büyüyor şuan o yüzden deri geriliyor
MorKelebek54 umrumdadegil yok kuuzm gitmedim bi iki gun daha gozlemliyorum kabarciklar kuruyo gibi rengi ten rengine döndü ilerliyo gini olirsa gidicem yarin dan sonra giderim bekki ilerlemese de
Naime662 umrumdadegil yok yapmaz normalde de zaten karnında tüylenme oluyo ama badem yağı zararsız ve çok iyi geliyo
Nergis9724 umrumdadegil Bende çok oluyordu cildiyeye yönlendirdi doktor alerji+stres dedi. Bence doktoruna danışmalısın
fatos2404 umrumdadegil ay bende de var ya sürekli nemlendirici sürüyorum yatıştırıcı biodermanın başka türlü geçmiyor zaten sütyen eve geçince direk çıkarıyorum daral geliyor 🤷🏻♀️
Rsahbaz umrumdadegil memeler genişliyor. Kahverengi kısımda genişliyor ve çatlamalar kuruluklar meydana geliyor benim ilk bebemde de şimdi de oluyor ama nasıl tatlı bir kaşıntı. Krem kullanınca çok hafifledi
fatos2404 umrumdadegil valla özel almadım oğlum atopiye eğilim gösteren bi cilde sahip dedim bi deneyim ne çıkar rahatlattı valla 😂