Nesli46 umrumdadegil bunu bende merak ediyorum 19+2 2.gebelik ilk gebeliğimde hiç göğsüm büyümemişti doğumdan sonra süt dolunca büyümüştü ama şuan 2 beden büyüdüler resmen herhalde büyüdükleri için kaşınıyorlar kaşımamaya çalışıyorum bende
Yagmurakyurek umrumdadegil benimde aynı bende çok kasinior ellemedigim halde gogsumden süt gelior ipislak oluyor tsiortlerim 17nci haftamda beri gelior 😇şuan 32 haflgz
Bebehlimmm umrumdadegil hemen doktora git krem versin çatlaklardan dolayı oluyo madecasel iyi geliyor
umrumdadegil Nesli46 evet göğüste büyüme oldu arada acıyordu ama şimdi bir de kaşınmaya başladı 33 haftalık oldum sütten dolayı mı yapıyor acaba ya kaşımamak elde değil 🥺
Yagmurakyurek umrumdadegil yok 17nci haftadan beri kasiniyorfu damla damla süt geliordu aylar sonra tekrar basldi kaşıntı ve her iki memeden süt akior daha fazla akmaya ve kaşınmaya basldi
Esra_4774 umrumdadegil valla bende öyleyim yaaa hindistan cevizi yagı karnıma sürüyorum çatlak falan olmasın diye arada Gögsüme de sürüyorum özellikle uçları emzirmeye hazırlamdıgı icin catiıyor meme ucu kremi sürebilirsin canım bende bu sefer aldığımda başlayacam
umrumdadegil Esra_4774 ya benimki tümden kaşınıyor sadece ucu da değil kaşımamak için zor tutuyorum kendimi 🤦🏻♀️ hindistan cevizi yağı iyi geliyor mu
Boncukk123 umrumdadegil ben kullandığım çatlak kremini göğüslerime de sürüyorum canım ☺️ Yani krem kullanmıyorum yağ karışımı kullanıyorum Bazen aksatıyorum bir iki gün sürmeyince benim de cok kaşınıyor
Naime662 umrumdadegil süt damarları kaşıntı yapıyo ve çatlak çatlakları şimdi fark etmez sin ama bebek doğsun sütten kesmeye başladığın zaman küçüleceği zaman fark edersin üstlerden belli edecek kendini sen yinede sürekli nemlendirici kullan
umrumdadegil Naime662 evet çatlak gibi durmuyor şuan için ama dediğin gibi her an çatlayabilir ne sürebilirim şuan Nivea tarzı kremler sürsem iyi gelir mi ya da zeytinyağı
Esra_4774 umrumdadegil cok iyi geliyor gratiste indirimde al bacım ben göğsüm büyüyür artik sütyene girmiyor o derece ondan da kaşınıyor hindistan cevizi yagı bire bir hem catlamasına da izin vermez ebe önerdi karnına da sür kuzım catlak olmaz 🥰😘
SumeyyeTpl umrumdadegil benimkide baya kaşınıyordu heryeri alt üst bi ara kaşımaktan tahriş ettim o kadar ama arada geçiyor şuan 26, haftalığm geçmiş durumda.Dalin bebek yağı kullanıyorumda bi faydası yok gibi göğsüme