Mela Ben 28 haftalık hamileyim 29 haftaya giricez. . Plasentadaki damarlar yanlış tutunmus zara tutunmus o yüzden planlı sezeryan olucak 40i bekletmeyiz takip edicez sancin agrin gelmeden alicaz dediler zaman söylemedi korkma takip edicez dediler ama bebeğim hala 1kg yavaş Kilo alıyor ocean mummy den sonra biraz daha iyi oldu yani daha geriydi ama 1kg yakaladik peki bebeğime nasıl Kilo aldiririm muz yoğurt peynir soda düzenli besleniyorum varmı aklınızda ise yarayan şeyler arkadaslar o kadar sıkıntı çektik ki çok şükür bugünlere hep yatarak geldik biz ağlaya ağlaya, bide kuvez yolu beklemek korkutuyor kilosu iyi olsun istiyorum
Annesininumudu Mela 32 +5 haftalık doğum yaptım kilosu 2170 gram dı ama kiloya bakmiyo 21 gün oldu hala kuvöz deyiz ne zaman cikacagimiz da belli değil
Gokkusagivemucize Canım maalesef kilosu iyi de olsa önemli olan solunumu. Ciğer geliştirici vurdular mi. Ne kadar kalsa o kadar iyi onun için. 3 4 hafta daha dursa iyidir. Benim kızım 28 haftalık doğdu 940 gramdı.
Mela Gokkusagivemucize vuracaklar takip edicez dedi haftalık kontrole gidiyoruz bebeginiz nasil şimdi, allahım yardimciniz olsun inşallah
Mela Annesininumudu kiyamam canimmm Allahim kavustursun şifa versin neden nefes problemimi var inşallah tez zamanda kucağına al ne zor şeyler tahmin eddebiliyorum❤🙏
Defnemin_annesi Ben her gün muz yedim,bir bardak nesquikli süt içtim.badem ceviz yedim.her hafta mutlaka bir gün balık bir gün tavuk bir gün et yedim.her gün yumurta yedim.benim de vitaminim ocean mummy ydi.34.haftada yavrum 3 kilo oldu maşallah.
Ebbrruu Bende 35 haftada doğum yaptım ama bebek 30 hafta ile uyumlu. Bizimde plesanta beslemiyordu bebeği o yüzden alındı 35 de. Ve 1700 gramdı buna rağmen alınmado yoğun bakıma. Kiloya takılma sağlıklı olsun solunumda sıkıntı olmasın die dua et. İnşallah sağlıcakla yoğun bakımsız alırson kucağına yavrunu