birheyecanlikizannesi Sorum normal doğum yapanlara. 40 haftalık hamileyim ama hiç belirtim yok bel ağrısı dışında bir sorunum da yok. Bir anda başlama ihtimali var mı? 41e kadar bekleyeceğiz çünkü
Minigiim-vebenn52 birheyecanlikizannesi su geldiği gibi bir anda başlıyor işte açılmaydı sancıydı öyleymiş yani bende daha hiç doğurmadım 🤣
Nur_sabah birheyecanlikizannesi benim ilk hamilrleligimde bir anda oldu 39+6 haftalıkken sabaha karşi 10 dk da bir sancım olmaya başladi sonra bir baktım kahverengi akıntım olmuştu yani nişanim gelmişti aynı gün içerisinde ikindi üzeri 16:30 da bebeğim dünya ya geldi
xxR4bia birheyecanlikizannesi sadece düzenli sancı ani doğum demek onun dışında su gelmesi 24-48 saat Arası doğum, nişan gelmesi haftaları bulan da var bikaç gün içinde doğuran da 😅
birheyecanlikizannesi 071018 günde bir iki tane yiyorum, sanırım hiçbiri pek bir işe yaramıyor beklemekten başka bir şey yok gibi
birheyecanlikizannesi 071018 aslında ben başından beri hurma yiyorum açılma veya rahim ağzı yumuşaması yapmadı bende
birheyecanlikizannesi 071018 yürüyüş sırasında kaldırımda aksak gebe yürüyüşü de yağıyorum, eve döndüğümde bel ağrısı ve yorgunluk oluyor ona rağmen bir açılma olmadı :(