Ddmkmrc Aralık ayında gittim Ocak ayında %40/%50 zam olucak dedi 25 bin olur tahminimce kimseye eski fiyattan indirim uygulanmicak dedi neyse o aldı başını gidiyor vallahi
Bsrnsyy mom_k ben ilk kızımı 37+5 te doğurdum bunda şuan 37+4 üm inşallah bu da normal olur hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için 😀🙏
Nurci Meryemcelikaliyeva merhaba bugün aradım muayene 1200 TL zorunlu Sezeryan 25 isteğe bağlı sezeryan 35 olmuş doktorum atilla okur
Mom_2024 Nurci muayene ücreti Aralık ayında 850 den 1000 e çıktı . Yine mi zam gelmiş pes doğrusu her ay zam zam
mom_k Bsrnsyy çok sevindim demek ki memnun kalmışsınız tekrar tercih etmişsiniz 🌸 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
Meryyy_ Meryemcelikaliyeva bende Hatice can hanimim takipli hastasıyım acaba doğumunuzla ilgili bir kaç soru sorabilir miyim?
Tatar59 Devamom evet hastane olarak Asya ile de dağlar kadar fark var arada gerçekten. Parayı hakediyor. Ama çok para beeee 🤦😅
Tatar59 Devamom doktorumdan memnunum tabi ama hastanenin doğum şartlarını bilmiyorum yaşamadan da bilemicem pişman olmam inşallah
SSenaaa Meryemcelikaliyeva muayene 1200 normal 22 .000 sezeryan 25.000 canım biraz pahalı evet ama bnce hak ediyorlar ben çok memnunum doktorumdan atilla beye takipliyim başından beri .