Yagmurakyurek Bilge_kalkan Alparslan Alperen Alpay Kerem Hamza Yusuf Eymen Yusuf Çınar Ali Asaf Ali Enes Ensar Muhammed Emin Muhammed ensar Poyraz ege Poyraz Ali Buğra Utku Berat Miraç Miran efe Yaman Yamaç Atlas Altay Toprak Yiğithan Yiğit Ali Yiğit Alp Emir Asaf Ömer Asaf Ömer Ertan Ömer aslan Yiğit aslan Emrehan Yunus emre Yavuz selim Mehmetcan (Biz Yiğit Alp koyduk)🩵🧸
hasret1922 Bilge_kalkan metehan alperen cok guzel bizde ikisinden birini koymak istiyoz esim arada babamin ismi diye sacmalamayi birakirsa🤦♀️
Nur_sabah beyzanurytt benimde çok hoşuma gidiyor çevremde ki kimse begenmesede ben çok beğeniyorum eşimde beğendi.sıradan bir isim değil en azından anlamida çok güzel
Bilge_kalkan Eşim tutturdu melikşah koyalım diye kırmak da istemiyorum pek içime sinmedi gibi K ile mi h ile mi daha güzel bilemedim ya yardımcı olur musunuz lütfen Asaf Melikşah Tuygun Asaf Melihşah Tuygun
Balbebek012 Bilge_kalkan mert Kaan Selim Asaf Öner Ömer Can Burak Kerem Kerim Kerim ali Bunlar çok gğzel ya size tavsiyem aras Atlas yiğit kadir efe poyraz rüzgar koymayın öğretmeniö bu isimler de olup da akıllı olan tek çocuk görmedim 🤣🤣
Bilge_kalkan Balbebek012 asaf koymayı düşünüyoruz ama saf derler mi diye de düşünmeden edemiyorum dalga geçerler mi
Ozr42 Biz selim koyacağız 🥰 Kerem, emin asaf, uhud hamza , umut, yağız alp, yiğit ali, eymen, ömer asaf, toprak, yavuz , yunus, burak, alperen,
Balbebek012 Bilge_kalkan olabilir ama çevremde Asaf olup da bu şekilde dalga geçilen duymadım valla bir de Asaf çok anlamlı kulağa güzel bir isim