Fattma Hanımlar 28+6'dan selamlar 🙋♀️ Bebek bezi alıcam ama kaç numara alıcam iyice kafamı karıştırdılar. 1 numara alayım dedim yenidoğana büyük geldi dediler. 0 numara alayım dedim alma bebeğim kilolu doğdu kullanamadım çok sıktı dediler. Ne yapsam bilemedim...
Sonkayalar Fattma valla canım ben ıkız gebeyım herkes bısı dıyor 0 al 1 al 2 al stok yapma vs tecrube etmeden bılemıcez galıba ben 2-5 kılo alcam 1 numara yanı molfıx dusunuyorum gobek bagı oyuntulu
Smiley87 Fattma 1 numara zaten 2-5 kilo oluyor , daha küçüğü prematüre bebekler içindir . 1 numarayı da çok stok yapmayın çabuk büyüyorlar 🤗
Fattma SevgiTkn Bende öyle biliyorum da her kafadan bi ses çıkınca kararsız kalıyosun işte elimde kalırım acaba diyorum neticede bebek bezleri pahalıı🙄
Fattma dalin 2 numara almıştım canım bende her halükarda kullanırım diye sanırım en uygunu 1 numara yeni doğan için 🤗
dalin Fattma mesala ben kizimda 1 kullanmistim prima sonra gectim 2 numaraya kiloya gore ama arasinda degisen pek bi fark yok.olcak olursada tekrar 1 numara alirim cokda sıkinti yapmayin boyle seyleri sonradan da alinabilen bisey cunku😂
Zmraemr Fattma 0 prematüre bebekler için 1 numara 2-5 kilo arası ve 100 tane gidiyormuş genelde o yüzden 1 numarayı cok stok yapmayın 2 numaradan da 1 paket alırsınız kafa karışacak durum yok aslinda😊
Fbt Fattma yenidoğan al tabiki 1 numara olaki küçük doğdu Allah korusun 0 alırsın 1 numarada elbet kullanırsın