bebegimhayalim Bugun hastaneye gittim kontrole. Kızım 27+6 haftalik 1275 gram olmuş normalmiş sizinkiler ne kadar
Eminefidan Tnsldtr ben de 34 hafta kontrolüne gidicem 8 Ocakta 😊 en son 29 da gittim 1462 gramdı çok merak ediyorum bakalım ne durumda kızım 🌸
Tnsldtr Eminefidan bende oğlumu merak ediyorum 🥰 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah.
bebegimhayalim Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah en çok merak ettiğim şey bu oluyor benim ya besleyebiliyormuyum kilosu boyu nasıl diye
bebegimhayalim Musab_alperen1621 aramizda 1 gun var sadece senin bebiste hemen hemen bu civardadir boyu 38 cm kilosu 1275 gram 🥰♥️
Frkbsr Bende 27+4 de gittim 1133 gram yaklaşık 35 cm çıktı ilk başlarda boyu uzun gidiyordu şu son gittiğim de bacak boyu çok az uzaması aklıma takıldı tekrar randevu aldım bu hafta gideceğim tekrar bakalım 1 haftada neler olmuş
bebegimhayalim Frkbsr genelde aynı hastanede aynı doktora mı gidiyorsunuz belki o yüzden farklı çıkmış olabilir kafanıza takmayın bir sorun yokturdur inşallah
Frkbsr bebegimhayalim bebegimhayalim evet ayni doktorda aynı hastaneye gidiyorum bacaklarını kivirdigini söylemişti doktor belki ondandır diye düşünüyorum evet haklısınız takmamak lazım ama tekrar gideyim bir baksın yoksa düşünüp duracağım