Anneyiim Kızlar acil bakın bi ben şimdi hastaneye gidiyorum. Acilden girsem de bana suni sancı verirler mii. Ağrım sancım yok dün gece kasılmalarım vardı sadece.
yagiz27 Anneyiim merhaba ben kızımda 40 iken gittim bisey yoktu Ertesi gün yani 40+1 iken normal muayene oldum yatışım yapıldı sancim yoktu suni sancı verdiler suyum da kalmamıştı benim
Nuraslanklc Anneyiim emin ol suni sanciyi verseler bu düşündüğüne bile pişman olursun bekle zaten 2-3 günde bir degilmi kontrollerin her şey bir anda da olabilir belki 1 saat sonra belki akşam belki yarın yani 🥰
Edakrpnr_0 Anneyiim ben 40+5 deyim 41.haftada tam yani cumartesi doktor o güne kadar sancın olmaz bebek gelmez ise gel yatış yapıcaz suni ile dedi zaten 41.haftada gelmez ise alıyorlar bekle derim biraz daha acele etme
Essss1987 Anneyiim süreci anlatır mısınız.Bende 39/3 oldum bizde gidelim bizide doğurtsunlar😅😅gözünüz aydın bu arada
Anneyiim Essss1987 çok teşekkür ederim sağolun 🥰☺️ gününüz dolmadan açıklık olmadan almazlar doğuma benim açıklığım varmış 4 cm
Remziye-karahan 39+4 olduk bebeğin kilosu 3500 dü Salı günü kontrole gittiğimde 40 o geçerse ben nasıl doğurcam 🤦🏻♀️normal bekliyorum kaç kg doğdu bebişiniz hayırlı uğurlu olsun 😊