Ebru3457 Kızlar ne durumdasınız ben sanki yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım özellikle gece yatarken dönerken
_Anonimdenim Ebru3457 32 haftadayız çok kötü bacak aram da kasıklarımın oralar da agrı var 2. Gebelıgım ilkinde böyle bi ağrıyı bılmem sanki spora gitmişim de hamlamışım gibi bide bende fıtık var resmen topallaya topallaya yürüyorum 😞 yarın randevum var bakalım doktor ne dıyecek
Birikrabirsusam Ebru3457 29+5 haftalığız baya ağırlaştım. Gece uyuyamıyorum bel bacak ağrım war topallıyorum.
umaydurununannesi Ebru3457 32+2 yım artık agırlastım genel temızlıge basladım yardımcım yok dıger odaları kapatacam orlardan basladım bugun
nih Ebru3457 31. haftadan merhaba! Mide yanması en büyük sorunum. Fazla eğilip kalktığımda ağrılarım oluyor ve geceleri uykularım zorlaştı…
Ebru3457 _Anonimdenim bende 30+4 dün benimde bel ağrım ve zaman zaman art karın bölgemde şişkinlik hissi oluyor ve geceleri dönmekten uyuyamıyorum
Meryeminannesi20 32+4 haftadan merhaba sabahları ve gündüzleri iyim şükür akşam yemekten sonra sağa sola yatıyorum şişiyorum göğsümün altı ağrıyor başka ağrım yok şükürler olsun
Ebru3457 Meryeminannesi20 canım benimde çok birşey yok gibi ama zaman zaman alt karnımda şişkinlik oluyor birde geceleri dönerken vs zorlanıyorum birde sürekli uyanıyorum
Ebru3457 umaydurununannesi canım bende evde ufak tefek süpür toz al felan yapıyorum doğumdan sonra evde olmayacağım için başlamadım yapmayı düşünmüyorum doğumdan sonra 2 ay annemlerde kalacağım o yüzden yapsam da yine aynı olur diye
umaydurununannesi Ebru3457 ay en guzelı ben evde olucam mecbur bugun baslıyım dedım yarıda kaldı odanın bırı belım agrımaya basladı
LamiyaCetinkaya Ebru3457 yavaş yavaş mı? Ben artık ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum, yalancı sancılarım çok arttı. Bacak kramplarım yüzünden çoğu zaman yürümekte zorluk çekiyorum ve daha 32+4 filanız😁😁
umaydurununannesi Ebru3457 tekım yardımcı yok evde cocukda olunca zor oluyo 2 senede nası bu kadar cok oyuncak almısım nası doldurmusum her yerı anlamadım cogu seyı attım ferahladım
Nadire042 31+2 her hafta daha da büyüyor karnım sanki çok şükür iyi gidiyor mide yanması ve arada baskı var kasıklarda sona doğru yaklaşıyoruz 🌸 hayırlısı ve kolaylıkla kavuşuruz inşallah.🐣
Sirinnn Ebru3457 Benim bugün kontrolüm vardı. Doktorum baş aşağı dönmüş bundan sonra değişmez, dönmez artık dedi.
Ebru3457 umaydurununannesi ay benim ilk çocugum olacak inşallah bizim oyuncak olarak değil ama ıvır zıvır o kadar çok şey çıkıyor ki lazım olur kalsın diye diye benimde bazen kaldırıp hepsini atasım geliyor ev zaten küçük herşey üst üste valla bazen diyorum eşime ben bu evden sıkıldım hiç birşey sığmıyor başka bi yere taşınalım tabi bu şeyde ev bul taşın 😂😂😂 biraz hayal bide daha 2 senelik evliyiz