lavinyaa Kizlar merhaba,trabzonda ozel hastanede detayli ultrasona giden varmi ? Hangi doktoru oneririsnz ,detayli icin ne kadar odeme yaptiniz yardimci olurmusnz
Dmlacr Evet 4 boyutlu bakılıyor önce siyah beyaz olarak tüm organlara bakılıyor ardından renkli olarak yüzünü vs gösteriyorlar ben aslında 4 boyutlu ultrasonu fakülte hastanesinde çektirmiştim ama renkli olmadığı için yüzünü merak ettiğimden ayrıca medicalde çektirdim😊 @lavinyaa
Dmlacr Ama eğer kontrollerinizi medical park hastanesinde yaptırıyorsanız bence 4 boyutluya o kadar para vermeye hiç gerek yok çünkü doktor ultrasonda bebeği renkli olarak gösteriyor ben sonradan öğrendim😊@lavinyaa
EsraDefne Dmlacr canım hangi doktorun ultrasonu renkli ben sevilay ünala gidiyorum ultrasonu renkli değil🙄
lavinyaa Dmlacr ben trabzonda değilim Artvin'in geleceğim o yüzden pek bilgim yok medicalparkda renkli demi 4 boyutlu çok saolun
Hsna1 EsraDefne en iyi doktor diye gitmiştim ona hamile olduğunu öğrendiğimde. Keseyi görememişti ve bana dış gebelik hemen mudahele etmeliyiz yoksa ic kanama olur ve tejlikeye girersin vücuda ilaç vererek yatışım yapilacakto tedavisiyla düşürmeliyiz dedi. Eşimle hemen başka doktorlara göründük ve bir doktor 3gün beni kontrol altına aldı yatışım yapıldı kese göründü. Sırf para icin ilaç tedavisi bahanesiyle beni 1 hafta hastanede yatırıp bebegimi dusurtecekti. Iyik i onu dinlemeyip başka doktora gitmişim.
Dmlacr Medical park(Karadeniz hastanesi) Hasan Tahsin Sanisoğlu doktorum her kontrolde önce siyah beyaz olarak gerekli ölçümleri yapıldıktan sonra 4 boyutlu ve renkli olarak bebeği gösteriyor doktorum@lavinyaa EsraDefne
Dmlacr Ultrason esnasında renkli olarak bebeğin fotoğraf ve videolarını çekip cd halinde veriyolar lavinyaa
Dmlacr Rica ederim.. uzaktan geleceksiniz eğer medicalde çektirecekseniz önceden randevu almanız gerekiyo bilginiz olsun lavinyaa
MerveelikErba Merhabalar trabzona yeni taşındım 9haftalık hamileyim bana özel hastanelerden hangileri iyidir doktor tavsiyesinde bulanabilirmisiniz acaba şimdiden çok saolun 😊
Hsna1 MerveelikErba imperial dilek hanım çok iyi çok sevecen güler yüzlü nazik bir o kadar ilgili inanın. Ben Çok memnunum
meryemyorulmaz Özel hastahaneye giden arkadaşlar hangi hastahane ne kadar muayene ücreti ve Doğum ücreti alıyor. Rica etsem bilgi verir misiniz?
-Elif- meryemyorulmaz yıldızlı medicalparkta 113₺ veriyodum ama yılbaşından sonra daha gitmedim zam gelmiş olabilir.