Elfanne 35+0 haftaliğim kızlar bebis kanala girmiş bu haftada bebeği kanala giren var mı kaçıncı hafta doğum yaptınız lütfen cevap verin korkuyorum
likesah Elfanne 34. Haftada kanala girmisti bebegim acilmam yoktu ama sancilarim vardi 37+4’te dogdu.
11-02- Elfanne bende 35. Haftadayım kanala indi baş aşşa duruyor doktor demişti dünde şiddetli ağrılarım oldu şimdide bel ağrım ve kasılmam var cuma gün kontrole gideceğim Cuma’ya kadar dayanmaya çalışıyorm bakalım
likesah Elfanne size tavsiyem bol bol dinlenin gerekmedikce cok ayaga kalkmayin. Benimki biraz daha dururdu aslinda ama birkac gun dinlenmeye dikkat etmedim o zaman acilmam oldu sancilar yeniden basladi.
11-02- Elfanne yani o kadarını bilmiyorum ama doktor baş aşşa pozisyonu almış dedi üç gündür de rahmimde sancı gibi ağrılar var büyük ihtimal iyice indi cuma gün kontrole gidecem belli olur artk
Elfanne 11-02- o pozisyon çokta önemli değil kanala girmesi daha etkili doğumu tetikliyor ya kanala girince artık çıkmaya çalışıyor
11-02- Mercimeek yalancı sancılardır diye düşünüyorum ama gece yine ağrılarım oldu sabah yine vardı bilmiyorum ki
Merve-betul Benim de 35+1 erken doğum riski varmış ama sezeryan olacak o yüzden endişe etmiyorum 2-3 haftamız var çok paniklemeyin tadını çıkarın ☺️😍
11-02- Mercimeek benim olduğum yerde sadece bi tane kadın doğum var ve çok katı bir doktor numarası da yok ztn hastalarıyla çok fazla iç içe değil randevu bulması ztn çok zor cuma gününe bile randevumu 2 hafta öncesinden almıştım siz düşünün