sumeyye-11 kızlar 12 haftalık olduk kan ve vitamin değerlerine hangi haftada bakılıyor, gebelikten öncede demir ve d vitamini eksikliğim vardı şuanda ekstra halsizlik yaptığını düşünüyorum😕
Yesimtknr sumeyye-11 demir ve kan eksikliği yıllardır yaşıyorum her ay neredeyse doktorum kan ve idrar tahlili istiyor ona göre ilaçları değiştiriyor ya da arttırıyor şikayetlerini söylersen kan tahlili yaparlar uyku ve halsizlik çok oluyordu ama ilaçları kullanmaya başladıktan sonra geçti
sumeyye-11 Yesimtknr evet nerde olursam olayım sürekli uyumak istiyorum aşırı halsizlik yapıyor 15 ocakta gideceğim umarım yapılır😕
Serendipity16 sumeyye-11 sağlık ocağına gitmediniz mi orada daha ilk haftalarda hemen kan değerlerine bakıyorlar bence gidin bi an önce baktırın ben her sağlık ocağına gittiğimde değerlerime bakıyorlar
Yesimtknr sumeyye-11 kontrole gitmeden 1 2 gün önce aile hekimine gidip kan ve idrar tahlili istiyorum doktorum da ona göre takip ediyor tekrar tekrar gitmezsin hastaneye bence öyle yapıp doktoruna göster sonuçları