SenaaaNurrrr Merhaba arkadaşlar aranızda ücretli öğretmenlik yapıp yakın zamanda doğum parası almış olanınız var mı acaba ?
Gamzeli63 SenaaaNurrrr henüz doğum yapmadım 35+4 haftaligim bugün çalışamaz raporu aldim ama süreçle ilgili sormak istediklerini sorabilirsin hocam bildiğim kadarıyla cevap verebilirim
SenaaaNurrrr Gamzeli63 bir de hocam çalışabilir raporu ve çalışamaz raporu hastane sisteme girmiş sanirim gözüküyor ama okulun da mı girmesi gerekiyor okulun girip girmediğini nerden öğrenebilirim
Ceyizlikanne Gamzeli63 bana da yardımcı olur musunuz neler yapmam lazım bende bu hafta içi çalışamaz alacağım da
Gamzeli63 Blok doğum yaptıktan sonra alınıyor doğum öncesi ücreti. Doğum yaptıktan sonra eğer sgk ya hesabınızı tanımladıysanız hesabınıza yatar direk eğer tanımlamadıysanız da ptt üzerinden adınıza yatar
Gamzeli63 Blok ama normal ücret alamıyoruz biz maalesef sadece doğum öncesi alınan rapor ücretini alabiliyoruz o da sağlıklı doğumdan sonra
Gamzeli63 Bsrrgl çalışırken zaten ekders ücreti alıyoruz hocam dogum iznine(Doğum öncesi raporu) ayrılınca doğum yapana kadar ücret almıyoruz doğum yapinca alınan rapor parası sgk tarafından yatıyor hesaba yada adınıza ptt ye
Gamzeli63 SenaaaNurrrr ikinci seferi alamıyoruz hocam zaten sgk mız saat ücreti üzerinden hesap yapılıp yatıyor ve bizim raporumuzdan( doğum öncesi rapor) dolayı çıkış yapıldığı için doğum sonrası ücretini alamıyoruz
Gamzeli63 SenaaaNurrrr muhasebe ile ilgili iş ve işlemleri okulun yapıyorsa okulun. Benim çalıştığım yerde ilce milli eğitim yapıyor mesela onlara sorabilirsin e devletindede görülebilir ama rapor ücretini rapor tarihi bittikten sonra yatar
SenaaaNurrrr Gamzeli63 çalışamaz raporu aldiğimiz haftadan doğum yaptığımız haftaya kadar mı ilk ödemeyi alabiliyoruz? Çalışırsak ikinci seferi alabilir miyiz hocam