Dilaraaaan Kizlar hamilelik belirtiniz var mi 8 ocak regl tarihim erken gebelik testini ayin kaçına yapayim? Belirtileriniz neler günler gecmiyor
YesimAykut Dilaraaaan eveet günler geçmiyor 😐😐 benim de bat8 ocak veeee aşılama yaptırdım bu ay, çook heyecanlıyım ilk aşılamam tutmuştu bu 2.aşılamam ama belirtilerim kayboldu😌😌
YesimAykut Dilaraaaan canım bende erken gebelik testi var prodoctor, mesela 12 13 olsa beta hcg gösterir mi silik olarak😌 4 ocakta sabah ilk idrarla test yapacağız ya çok düşük olur beta muhtemelen o yüzden acaba çook hassas mı bu testler 😁
YesimAykut Dilaraaaan Benim testlerim bunlar❤️ yeterli olur demi her gün yapacağım 4 ocaktan itibaren ❤️
Melk_plt00 Dilaraaaan benimde 5 Ocak Test falan yapmadım sadece şu an ağrım var adet olacakmışım gibi ama inşallah olmam 🤲🏻🙏🏻
Dilaraaaan YesimAykut ben simdi yaptım salak gibi duramadim negatif cikti inşallah erken yaptigim icin cikmamistir 😭
Busuyil Melk_plt00 benimde öyle 🥺 bu ay ümitliydim baya ovülasyonla takip ettim uzun süredir de midem bulanıyor ama karnımda ağrımaya başladı dün akşam, Allah hayırlısını, afiyetlisini versin ama umarım bu ay hastalanmayız🥺
Melk_plt00 Dilaraaaan biliyorum ama yapmıycam her defasında hayal kırıklığına uğruyorum gecikmeyi bekliycem Aslında adet olacakmışım gibi karnımda ağrıyor 😔😔
HESA20 Dilaraaaan bnm de 6 Ocak diyor uygulama ama düzenszlik olduğu için bilemiyorum bel ağrısı ara ara kasık ağrısı var sağ göğsüme bastırınca acıyor bide biraz beyaz kremsi akıntım var başka da bir belirtim yok inşallah hamileyizdir🤲
Eloomm Dilaraaaan sabah ilk idrarınla yap canım şuan da sonuç yanıltabilir 🫠 inşallah güzel haberi alırsın 🌸
YesimAykut Dilaraaaan erken canım benim ilk aşılamada ben 7.gün kan vermiştim 3 geldi beta hcg, 12.gün 93 geldi
Asiyam__010 Dilaraaaan yarın sabah yapabilirsin ben adete 6 gun kala baya belirgin bie çizgi ile öğrendim hamile olduğumu