ariifenurr Merhaba canım anneler 💐 cuma günü cinsiyet öğrenmeye gideceğiz. Büyük bir organizasyon istemiyorum. Evde sadece eşimle nasıl öğrenebilirim. Fikri olan varsa çok sevinirim . şimdiden teşekkür ederim. Sağlıkla kalın 💐👼❤️
amayinedeiyiilerledim ariifenurr kağıda yazdırın direk pastaneye verin ya da bi yakınınız da yardımcı olabilir bu konuda. Ben pasta kesmeli öğrenmelere bayılıyorum🥹 ama görümcemlerle aile arasında yapacağız biz inşallah 🤲🏼
Enas2365 ariifenurr ben doktorun bir kağıda yazmasını, eşimle başbaşayken öğrenmemizi istemiştim çok duygusal geliyordu öylesi. Ama bebeğim sağolsun 11. Haftada ultrasonda bacakları öyle bir kaldırdı ki doktor söylemeden pipiyi gördük 😂
Yazmelegi_ ariifenurr kağıda yazsin doktor bi cinsiyet balonu satan yere gidin adam siyah balona cinsiyetle ilgili şeylerden koysun kagidi da al geri eve gidin patlatın
blogmomies ariifenurr Doktor kağıda yazdı ve onu direk pastaneye verdik. Cinsiyete göre içinin rengini yapın ama dışardan belli olmasın dedik . Sonra bardakla öğrendik . Başbaşa öğrenecekseniz güzel yöntem ☺️
denizalismom ariifenurr biz yanımızda arkadaşımızla doktora gittik doktor kağıda yazıp arkadaşıma verdi. Ben pastacılık ayarlamıştım arkadaşım msj attı akşama pasta hazırdı . Baş başa öğrendik eşimle çok güzel bir anı kaldı 🥰🌸
Paronayanne ariifenurr yaaa bizde böyle bir şey yapmayı düşündük . Oğlumuz herkesin göreceği şekilde pipisiyle oynuyordu. Tüm sürprizi bozdu 😁 gözlerini bağlayıp boya ile birbirlerine dokunma akımını aşırı beğeniyorum. Biz öyle yapacaktık . Ama malesef işte😁
Silaybooo123 ariifenurr anne ve babanın gözlerini bağlayıp bir tabağa kızsa pembe erkekse mavi boya koyup beyaz tişört giyip elleri batırıp birbirlerinin üstüne elleriyle dokunuyorlar sonra gözlerini açıyorlar ben çok hoş buluyorum şahsen