nurcan__34 Merhaba hanımlar, Ikili test yaptırdınız mı? 13.haftadayım henüz yaptırmadım. Devlet hastanelerinde ikili test yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Sultangazi Haseki de yaptırmayı düşünüyorum. Orada yaptıran var mı?
gmzeatsvr nurcan__34 ben yaptırdım. Devlette kadın doğum doktoruna gittim perinatoloji den randevu al ikili tarama yapılcak dedi. Perinatoloji ye gittim önce ultrason bakıldı daha sonra kan alındı. Kan sonucu 10 gün sonra çıkıyor. Sonuçla birlikte tekrae kadın doğum doktoruna gidiyorsun.
Momlia nurcan__34 sanırım bende orda yaptırdım ek hizmet binası yazıyor orası mı bilmiyorum ama ikili taramada ultrasonda ense kalınlığına bakılıyor falan dediler doktor baktı mı bilmiyorum hiç bir şey söylemedi sadece iyi olup olmadığını sordum iyi demişti, detaylı ultrason 20.haftada yapılan sanırım
Momlia nurcan__34 bir de kadın doğuma gitmelisin önce kadın doğum sarı alan mıydı Yeşil alan mıydı neydi öyle bir şey açıyor☺️ sonra mhrs den perinatolojiye randevu alabilirsin
nurcan__34 gmzeatsvr perinatolojiye randevu alırken altta detaylı, ayrıntılı ultrason bakılmamaktadır yazıyor. Ikili test için ayrıntılı ultrason gerekiyor değil mi siz hangi hastanede kaçıncı haftada yaptırdınız
gmzeatsvr nurcan__34 bildiğim kadarıyla perinatoloji den herkes sıra alamıyor kadın doğum doktorunun yeşil alan açması gerekiyor. Bende hiç öyle yazmadı doktordan çıktım iki üç doktor gözüküyor du hemen aldım. Çiğli eğitim araştırma hastanesi 12. Haftada yaptırdım ben. Şimdi detaylı için doktorum yeşil alan açtı mesela ay sonuna randevu al dedi.
gmzeatsvr nurcan__34 bazı hastahanelerde yok belki o yüzden öyle yazılıyordur. Mesela ben çiğli eğitimaraştırma ya gidiyorum fakat oradaki perinatoloji de detaylı ultrason bakılmıyormuş o yüzden doktorum şehir hastahanesindekiler bakıyor sıranı ordan al dedi.