dinciklim6 Eslem2112 Ankara Akay Lokman hekim de 27.500 doğum paketi ve doğum olarak 2 ay önce anlaşmıştık 16 haftalıkken
neslihannnnnn Ağustos sonu 60bin tl İstanbul Florance Nightingale hastanesinden doğum paketi aldım 6 haftalıkken
Cemretopal Afiyet hastanesi muayne ücreti 585 tl olmuş sezeryan doğum 10 bin civarı ancak tekrar revize edilecekmiş doğum için fiyat🥲
_medusa_ dugme_24 en son dün görüştük zam oranı belli değil demişlerdi siz öncesinde mi görüşüp sabitlediniz mi yoksa güncel fiyatı mı
Aslitk34 Bezmialem Dragos 24.000 di sezeryan aralık sonu sordum. Yılbaşından sonra tekrar gelecek dediler Doğumum Mayıs’ta olacak. O zamana kadar bilmiyorum ne olur. Zam konusunda yarış halinde hepsi. Çok yazık.
Yunel Sultangazi Medigold hastanesi bugün sordum normal 9950₺ sezeryan 11250 ₺ burdaki fiyatlara bakınca uygunmuş
Ay-Bek Eslem2112 Yeniyüzyık Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi İstanbul’da Aralık sonu için 24 tü sezeryan ücreti. Bir hafta erken ödemeyi kabul etmediler. 5 ocakta doğumum var 45 bin tl.
Naslan44 Gültepe Avicenna Hastanesi bugün fiyat aldım daha normal doğum 14 bin zorunlu sezaryen 19 bin isteğe bağlı sezaryen 25 bin sigortalı fiyat hepsi muayene ücretide 800 olmuş
Eddaa57 Yılbaşından önce gitmiştim İstanbul saygı hastanesi isteğe bağlı sezeryan 14.5 demişlerdi henüz ne kadar oldu bilmiyorum öğrenen var mı 🫣
minnos1mom MomsE sigortan olmasına rağmen mi bu fiyat , sigortan olmasaydı arkadaki fark nasıl olacaktı
Smyye0303 minnos1mom Farabiye gidiyorum.. yılbaşından önce 16 bin kusurdu doğum ücreti özel oda 2.100 denilmişti şuan Ocak farkı olucak yarın gidince güncel fiyatını tekrar öğrenip yazicam 😊
Seyma-Nur Kurtköy Ersoy hakkında bilgisi olan var mı peki sabitleme yapmıyoruz diyorlar ya da ücret güncellemesi yapılmış mı acaba doğum için