miranatlas sevvalcik bende lale hanıma gitmeyi düşünüyorum ilk defa gidicem internette yorumları iyiydi memnun musun peki
smeyyeav Göztepe medical park mehmet ahmet canbaz için normal dogum: 50866 Sezaryan :41074 Yenidogan bakımları da 3 bin bahcelievler medical park normal 30 bin sezaryan 35 bin
Clskan2524 sulee05 Doğal doğum istiyorum ama sezeryan çok fazla duyuyorum sizce doğal doğumcu mu yoksa sezeryan mı
Merve-betul Clskan2524 sağlığınız neye el veriyosa ona yönelin keyfi sezeryana girmeyin sizde yada bebekte bı sorun yoksa normal doğum tercihiniz olsun her sezeryana bı tık daha artiyo risk ikinci sezeryanimi ölü am bir buçuk iki haftaya 🤷😊
sulee05 Clskan2524 normal gelişli diye konuşmuştuk ancak benim fikrimi sormamıştı o zaman doktorum. Düşüncesi ne o yüzden bilmiyorum şuanda sümeyye hanıma devam etmiyorum. Ben normal doğum istiyorum olursa inşallah
Merve-betul Clskan2524 devlet hastanelsri pirim aliyo sezeryandan ondan bazıları bakmadan sezeryan diyo kafasına göre
Merve-betul Clskan2524 ikinci s zeryanini olacak biri için tecrübe sahibiyim çok bı ağrı acısi yol herkesim acı eşiği farklıdır ama gözünde bu kadar büyütme sezeryani korkulu bişey değil hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
miranatlas Naslan44 bende gültepe avicenna ya gidiyorum da zamdan önce doğum fiyatı sordugumda doktor mesai saatinde olmazsa doktor için de ek ücret talep etmişlerdi yine öyle mi acaba