Mebus Kızlar yılbaşından önce zam gelmişti 18 bin olmuştu sezaryen yılbaşında tekrar gelicek diyorlardı bilen var mı fiyat ne oldu veya olucak
YeniGelinMeselesi Mebus ben devlete gidiyorum valla özele o kadar yatırıcak durum zor olur diye ama nazlı şenere gidiyorum çokta memnunum özel gibi ilgileniyor kadın 😌
Mebus YeniGelinMeselesi evet bende nazlıya gidiyorum ayrıyetten özel ücretleri çok artarsa bende devlette doğururum yani
25merve Ben cumartesi günü sordum ama benim zorunlu değil fiyat farkeder mi o konuda bilmiyorum 23.000 dedi bana Detaylıya gidince merak ettim sordum
25merve Kiwitoveannesi bende Hayal beye detaylı için gittim çok memnun kaldım olurda özelde doğum yapabilirsem siz memnun musunuz araştırıp mı gittiniz benim hiç özel aklımda yokken şimdi imkan bulabilirsem özelde istiyorum
Kiwitoveannesi 25merve ben 3 buçuk yıl öncede onda dogumumu yaptım eli çok hafif hemen kalkmiştim yürütmüştüm çok güzel geçmişti 25 haftaya girdim en baştan beri ona gidiyorum çok ilgili konuşkan güler yüzlü doktorum
Karahaninannesi Mebus teşekkür ederim bende gıdınce sorucaktım bu sefer sezeryan 23 se epidural farkı vardır ılla bakalım ne kadar . Tekrar tesekkurler
Karahaninannesi Mebus epidural de sezeryan artı fark alıyorlar iğne için ilk doğumumdada fark ödemiştik fiyata ordan bılıyorum. Genel anestezi fıyatı bu 23 bın normal sezeryan yanı epidural yada spinal oldugunda ücret artıyor
Mebus Karahaninannesi anladım öğrenirseniz ek ücretini bana da söyler misiniz bende spinal düşünüyorum da fark olduğundan bi bilgim yoktu
Karahaninannesi Mebus hastaneye sordum sezeyanla aynı fiyata denk gelıyor epidural sezeryanda dedı yanı degısmıyor mus 23 bın dedı normal dogumada 19,500 dedıler
Mebus Karahaninannesi teşekkür ederim bende bugün orada daha önce hemşirelik yapan arkadaşıma sordum oda fark alınmıyor dedi
Karahaninannesi Mebus fiyat sabitleme yokmus ama benım allah ızın verırse temmuz sonu dogumum fıyatlar degısır ozamana dedı nasıp bakalım