burcak78 kizlar kiz ismi ariyorum kisa ve guzel olsun istiyorum ama bir turlu bulamadim ! yardim eden varmi 🤗
Cigdemilkar burcak78 bende defne koyucam epey kararsz kalmstik bulamamstik insan kendi cocuguna isim yakistiramiyor nedense😀
Aysecann burcak78 Reyyan-cennetin kapılarından biri Vera-takva demek Süreyya-en parlak yıldız Büşra-Müjde demek
burcak78 Ghayekan amin hic dusunmemistim cok guzel isim! lina var lila mira guzel ama hepside benim etrafimda var
Nazli67 Cigdemilkar defne çok güzel bi isim ama beğendiğim isimleri çevremde duyunca ben tereddüt yaşıyorum o ismi koymakta. Biraz takıntılıyım sanırım. O yüzden çok beğendiğim ismi şuan kızıma koyamıyorum karar veremiyorum. Doğmasına 8 hafta kaldı 😃
rabia_varolculha Ben şahsen nasip olur da kızım olursa Rana koycam eşimle isimlerimizin ilk heceleri nasip olursa çok istiyorum ama oglum olursa da aklımda var bı kaç tane 😊
burcak78 kizlar nil nasil ? ben turkiyede yasamadigim icin kolay bi isim olsun istiyorum nur gibi emina
Oyakubra Benim kızım olsaydı adını Zeynep Meva koyacaktım ama Erkek nasip etti rabbim Ömür Tuğra olacak inşalh
Duyguuu_18 Miray Zeynep ipek doğumuma 6 gün kaldı tam karar veremedim hala. Ama bu üç isimden biri olsun istiyorum başka isim düşünmek istemiyorum artık çok sıkıldım isim aramaktan aylardır düşünüyorum bir ismi netleştirmedim. Çok zormuş gerçekten isim bulmak