Bebekayik Hulya-003 Hulya-003 benim ilk aşermem sade pastane poğaçası oldu 2-3 gün üst üste rüyamda görmüştüm tosta basıp yiyodum diğer gün eşimi yolladım aldırdım tosta bastım bi güzel yedim 😂😂
berna-24 Hulya-003 mandalina aserdim eksi şeyler canım çekti oğluma gebeyim başlarda tatlı vs yiyemiyordum şimdiler de yiyorum ama ekşi acı çok seviyorum
HayaLim_Panbik Hulya-003 ya ben de hic oyle asermek fln olmadi cok merak ediorum nasil bisey. Bi arkadasim hamileydi ucan kus aseriyordu yeminle. Esi kus getirmis yedirmis ona 🤢🤢🤢
Arifealkn Normalde evde pişen yemekleri canım hiç istemiyo yiyesimde gelmiyo açıkcası ama sürekli iskender yemek istiyo canım veya et döner istiyo ama iskender ağır basıyo gerçekten şuan bile iki porsiyon çok rahat bitiririm öyle istiyo canım 😋
Seldaibrahim Mahsev3108 ayyy kıyamam izmirdemisin? Bugün öğrenecektik poposunu döndü bize göstermedi kuzum
Mahsev3108 Seldaibrahim hayır İstanbul da yaşıyorum hayırlısı olsun inşallah içinden ne geçiyor cinsiyeti ne hissediyorsun?
Sedacaner Hulya-003 kereviz 😁 bu aralar taktım kereviz salatasına Kızçem sağlıklı şeyler istiyor **canım benim **
Miraykader Hulya-003 Hulya-003 sorma ya bende bikac gündür toprak eşeriyorum bugün felaket bişekilde elerdim ve yedim içim rahatlandı şimdi olsa yine yerim oderece yani