MomyAsli_ Kızımda ekşi şeyler yiyor ve istiyordum şimdi oğluma hamile olduğumu öğrendim ilkinde nefret ettiğim tatlıyı yiyorum istiyorum
Kubra-00 Hamileliğimde ilk aşerdiğim şey çiğköfteydi. Öyle yemiştim ki.. tuhaf olan şuydu. Ben çiğköfteden nefret ediyordum😀😀 sonra erik yemezdim erik aşerdim. Oğlum oldu💙
Merymorh Ya ben hiç bişey aşermiyorum keşke aşersem önceden de ekşi şeyleri çoğu meyveyi yemezdim hamilelikte yerim belki dedim hala yemiyorum 😅 hep tatlı severdim hala tatlı yiyorum ama kız bebişe hamileyim, biraz meyve falan aşersemde vitamin olsa yavruma 😅
Efnan3443 Ben ilk aserdigimde karpuzla kavun ilk aylarda canım hep bunları istiyordu ilerledikçe ekşi şeyler canım istedi acılı karışık kırmızı suylu turşu ağzım sulanıyordu şimdi canım çok şey istemiyor ama iki üç gün önce uykudan uyandım eşime kele paça istiyorum dedim Sabah Sabah
morpaqatya9 Hulya-003 Et döner hiç sevmem ama canım nasıl çekiyor sevdiğim şeylerinden de midem bulanıyor tuhaf ya
Tazeanne68 Karpuz aserdim geçen ay manavda bulduk hiç iyi değil abi bedava al götür dedi bizde aldık içi çürümüştu şansıma eşimin çalıştığı elemanın bahçesinde çekirdekten çıkmış Allah bin kere razı olsun verdiler yedim rüyalarımda yiyordum yediğimle aynıydı resmen
Zhr_glr Bende sezar soslu salata aşermiştim nerden aklıma geldi bilmiyorum ama alıp yemiştim cidden çok rahatlamıştım yiyince😂🤭
Mahsev3108 Seldaibrahim cinsiyeti belli mi sizin bende rüyamda iki defa erik gördüm bu kışın ortasında bulmak zor bulamadık aklım hala erikte😂😂
Seldaibrahim Mahsev3108 ayyy kıyamam izmirdemisin? Bugün öğrenecektik poposunu döndü bize göstermedi kuzum