Tgce_06 Kızlar ben 15 haftalık gebeyim 52,5 ile hamile kaldım boyum 173 bu sabah 55 çıktım sizce normal mi yoksa çok mu yorum yaparsanız çok mutlu olurum sizler kaç haftada kaç kilo aldınız
Minigiim-vebenn52 Tgce_06 bu arada kilon normal her ay bir ya da iki kilo almak normal kabul ediliyor bide aldığın suan kilo bile olmayabilir yani tartıda çok oynuyo ilk haftalar 🤣 ama dikkat etmekte fayda var tabi çok dikkat ettiğin halde yine alıyorsan bebeğe gidiyordur canım verirsin kolayca kafana çok takma kilonu
Naciyemutlu Tgce_06 16 haftalık olduk bugün henüz kilo almadım. Doktorum da en fazla 10 kilo almamı söyledi kilom 75 dikkat ediyorum ayrıca şeker hastasıyım gebelikten önce. Sanırım ondan yediklerimle alakalı az ve sık sık yiyorum. Boyunuzdan dolayı belli olmaz kilonuz şanslısınız 😇 Doğum sonrası da hızla gider emzirme döneminde 🥳
Senayan 30 haftalık hamileyim canım 7 kilo aldım şu ana kadar 27 den sonrası bi tık hızla almaya başlıyorsun çünkü daha haftan erken biraz daha dikkat et hoş en güzeli doktor söyler ben istifra ettiğim için de alamamıştım
Tgce_06 Minigiim-vebenn52 doktorum da zaten çok zayıfsın biraz alman lazım dedi takma dedi ama yine de normal mi merak ettim ☺️
Tgce_06 Naciyemutlu bende en fazla 10 kilo alarak bitirmek istiyorum şöyle 62 63 ile bitirsem süper olacak🙃
Damlaalyz nurcan355 bende 2 cocuğumda da aynı kilolarda gidiyorum 27 haftaliğim 8 kilo almışım önceki gibi muhtemelen 13 kiloyla falan doğuma gireriz aynı giderse öncekinde 13 kiloyla doğum yapmıştım bu sekilde
Tuba12388 Tgce_06 ben hiç almamıştım 15. Haftada. Şuan 30+2 yim 4 kilo aldım sadece bebeğin kilosuda içinde yani bebiş 1.5 kilo şuan gerisi benim kilom
dhbetul 11 haftalık 4 kilo verdim 😂 60la hamile kalmıştım. Doktor en azından 6-7 kilo almam gerektiğini söyledi süreç boyunca. Tiroid ilacı kullanıyorum o yüzden kilo vermiş olabilir miyim kızlar? Çünkü hiç bulantı kusma yaşamıyorum.
Ahsennesli Tgce_06 bende 15 hafta içindeyim şuan 1 kilo verdim. Ama ben baya iştahsız ve bulantılı geçiyor
Busragokhan0911 Tgce_06 15 haftalığım. Ne kilo aldım ne de verdim sabitim 😅 ama ilk çocuğumda 20 kilo almıştım çok zorlanmıştım, yürüyemiyordum. Bunda dikkat ediyorum. Hedef 7-8 kiloyla kapatmak. 57 kiloyum 1.62 boyum 🤭